keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Bara snabbt Bare Mineralsi.d. bareMinerals -sarjasta on kohistu hurjasti monessa blogissa ja vinkkejä satelee, mistä sitä saa tilattua halvalla.

NOTE: Kicks 49e /tarjous/starterkit

Koska netissä on tarjolla eri paketteja ja toisissa ei ole kuvassa esiintyvää dvd:tä eli how-to-guidea, laitan oman ylimääräiseni jakoon tarvitsevalle.

Eli jos olet tilannut tai tilaamassa aloituspakkausta, johon ei kuulu dvd:tä, osallistu ihmeessä! Jos haluat ostaa vain yhden tuotteen ja tarvitset apua aloitukseen, tämä on sinulle. Dvd on täysin iskemätön ja muoveissa.

Osallistu dvd:n arvontaan kommentoimalla, anonyymi, keksi itsellesi nimimerkki. Tuplaa mahdollisuutesi linkittämällä omaan blogiisi ♥

Arvonta-aikaa on tämä ja huominen eli arvonta päättyy to 25.2. klo 21:00.

Tämä pikkuinen arvonta ihan vaan siksi, että olen tulevat päivät superkiireinen :) Eilen tuli elloksen pakettista ihanaa kotivaatetta (kuvaan tänään) sekä Partyliten paketti, jonka laitoin tilaukseen myös aikaisemmin. Lisäksi koeajoin eilen ensimmäistä kertaa piikkimaton, jonka myös Muru haki postista. Näistä kaikista on tulossa pian postauksia... Huomenna kampaaja, ihanaaaaaaaaa!

Niin, ja tervetuloa uusi lukijani!

4 kommenttia:

 1. Jaahas, mä osallistun :) Ajattelin kävästä hakemassa tuon Kicksin setin tai tilata jostain..

  Ja jään odottelemaan kuvia Elloksen jutuista yms. :) Mulle on tullut tavaksi lojua piikkimatolla miltei joka ilta - on se jotenkin rentouttavaa. Tai mulla se on telkkaa katsellessa nojatuolissa selän alla - nojatuoli miltei makuuasennossa.

  Mukavaa päivää ja huomista kampaajareissua! Mulla tänään kynsihuolto, yhtä ihanaa ;)

  VastaaPoista
 2. Marja: Onnelassa http://onnelakoti.blogspot.com/ on listattu pari bare mineralsia myyvää nettikauppaa ja halvimmillaan pienen aloituspakkauksen taisi saada noin 15e. Tämä ei sisällä tuota dvd:tä kuitenkaan.

  Kiva, että olet tykännyt piikkimatosta! tosiaan on vähän testauksen alla.. noh.. myöhemmin siitä lisää :D

  Kiitos, lupaan nauttia kampaajareissusta, nauti sinä kynsihuollosta ♥ Omani on vasta 18.3.

  VastaaPoista
 3. enää ei varmaan ehdi osallistua?????
  jos ehtii, niin osallistun!!

  Ps. tervetuloa kurkkaaman mun blogia!!

  VastaaPoista
 4. lattenainen:

  dvd meni Marjalle, onkin jo sinne matkalla. Kannattaa käydä kicksistä kyselemässä jos heillä olisi ylimääräisiä kappaleita.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥