torstai 18. helmikuuta 2010

Home Sweet Home ♥

Kyllä!

Vaikka kuvista päätellen reissuni oli pieni pala paratiisia. Todellisuus taisi olla ihan jotain muuta. Jos totta puhutaan, niin astuin hotellikompleksista ulkoilmaan kerran, jos ei lasketa mukaan matkaa lentoasemalle.


Menomatkalla Helsinki-Vantaa oli pilvinen ja ilmassa leijui lunta hiljakseen. Katsokaa, mikä fiilis oli pilvien päällä!


Illallinen ja aamiainen tarjoiltiin upean näköalan kera! Oli ihanaa syödä rauhassa, katsellen karppiallasta ja kuunnelle lukuisia suihkulähteitä ja vesiputousta samalla. Pahoittelen kuvan laatua :( Hurjan pimeältä näyttää, vaikka ilme oli lähinnä tunnelmallinen.


Illallisen jälkeen ja ennen aamiaista (kyllä, nousin aivan vapaaehtoisesti kuudelta, vaikka ensimmäinen kokous alkoi vasta 8.30) kävin uimassa. Altaan syvyys oli vain 1,1 metriä, mutta ei se oikeastaan uimista haitannut. Ilmasto oli lämmitetty trooppiseksi ja respa kertoikin minulle, että tila on varattu kaksi kertaa viikossa vauvauintiin. Huippuidea!


Edellisessä postauksessa taistelin myös itseni ja käsimatkatavararajoitusten (hirveä sana) kanssa ja mietin miten saan kaiken tarvitsemani kosmetiikan mahtumaan mukaan. No, nämä kaikki ängin sinne 1l vetoiseen minigrippiin :)


Lounas oli molempina päivinä Upper West Restaurantissa ja jälkkäripöytä näytti tältä. Panostus oli vähän erilainen, kuin meidän ruokalassa.


Päivät kuluivat mm. tutustumassa uutuuksiin. Kuvassa Samsung 3D tietokonenäyttö.

Kävin kurkkimassa paikallista market tarjontaa ja ICA oli kyllä huippuhyvä kauppa. Hintataso samaa, kuin Suomessa, mutta valikoima aivan jotain muuta. Vaadin ketjun rantautumista Suomeen! Heti!
Reissulahjakin löytyi sieltä..


Nopsteri ja Tirppa saivat tuliaisiksi Cars-pastaa. Arvatkaa, mitä meillä syödään tänään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥