tiistai 23. helmikuuta 2010

Syömääääään...!!!

Sisustuskärpäsen purema vaivaa minua edelleen. Onko kukaan keksinyt siihen muuta hoitoa, kuin ankara shoppailu ja remontointi? Jokin lääkekuuri saattaisi tulla huomattavasti edullisemmaksi..

Tällä kertaa muutoskohteena on keittiö. Kuulostipa Tila-ohjelmalta :)
Keittiöön tarvitsisimme uuden ruokapöydän ja luonnollisesti siihen tuolit. Periaatteessa vanhassa ei varsinaisesti ole mitään vikaa. Sen voisi hioa ja petsata, niin ajaisi saman asian ja varmasti tulisi halvemmaksi. Pitäisikö kokeilla? Onko joku antanut kyytiä pöydälle ja oliko tulokset toivotunlaiset?

Lottovoittoa odotellessa (silloin olisi sekä rahaa, että aikaa!) keräsin muutaman suosikkini huonekaluliikkeiden nettisivuilta, kuvat ovat lainattuja.

Meillä käy viikossa hurjasti vieraita ja lempparipuuhaani on vieraiden kestitseminen. Pöydässä täytyy olla tilaa viettää aikaa ja siihen tarvitsee myös mahtua tarpeeksi ruokaa. Sitten olisi tilauksessa myös isompi keittiö...


Ikean peruspöytä tummanruskeana. Ihan kiva, mutta vähän kalsa..?


Askon vastaavassa on jo vähän tunnelmaa, mutta kestääkö tämä myös lapsiperheen haasteet?


Askossa oli myös toinen kiva, ihan perussettiä. Tällainen meillä oikeastaan onkin, mutta pähkinän tilalla pyökki. Ainoa kyseistä materiaalia edustava kaluste kotonamme tällä hetkellä, joten jos keittiön tasoihin mätsäävää ruokailuryhmää ei löydy, tällaiseksi askartelen jo olemassa olevan.


Maskun vastaava. Onko nämä maskun kuvat vaan paljon tunnelmallisempia? Koska tämä näyttää kivemmalta, kuin tuo ylempi. Periaatteessa eroa ei oikeastaan kuitenkaan ole...


Tämä Maskun neliön mallinen ruokapöytä on ehdoton suosikkini. Ihastelin jo sitä Habitaressa ja nyt onnesta soikeana huomasin sen olevan myös massatuotannossa. Tämä meille!

3 kommenttia:

 1. Moikka! Päätin pistäytyä, ja hyvä kun pistäydyin. Nauroin kyllä tuolle mahdolliselle lääkekuurille, joka vähentäisi sisustuskuumeen kuluja. Kuume taitaa tosiaan krooninen, enkä keksi itsekään sen parempaa ratkaisua kuin sinäkään, shoppailemaan ja fiilaamaan siis =) Kivaa tekstiä sinulla. Oli kiva lukea!

  VastaaPoista
 2. Linnea: Kiva kun tulit käymään, tervetuloa toistekin! Ja kiitos mukavasta kommentista.

  Väittäisin, että kuumeen esiityvyys on pahimmillaan keväisin. Lisäksi olen kuullut, että muutenkin vuodenaikojen vaihtuessa sisustuskärpästen lisääntyminen on aktiivista ja näinollen useampi henkilö kärsii puremista.

  VastaaPoista
 3. Sisustuskuume on kamala tauti. Varsikin, jos rahavarat minkään idean toteuttamiseen on olemattomat =) Meillä nyt vaan haaveillaan ja lohduttaudutaan ajatuksella, et laitetaan seuraavaan kotiin sitten jotain uutta.

  Kerro sitten mitä teitte keittiön pöydälle!
  Hiominen ja petsaus kuulostaisi hyvältä suunnitelmalta saada vähän uutta väriä. Hmm.. meillä vois about jokainen huonekalu saada sellaisen käsittelyn, jos vain viitsisi. Paitsi että viilu-pinta ei taida tykätä hiomisesta.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥