torstai 18. maaliskuuta 2010

Iloinen yllätys!

Käsi ylös! Kuka muu pitää nettishoppailusta? Kuka etsii kauniita asioita? Kuka on tottunut ostoksien "huutispakkaamiseen"? Kuka rakastaa yllätyksiä? MINÄ!!!

Tein ostoksia Pikkuisessa Puodissa jokin aika sitten. Puodin omistaja Tarja, tekee käsitöitä ja myy niitä puodissa. Myynissä myös kortteja, kuvia... Mahtavaa!

Teinkin tilauksen ja Tarja laittoi minulle tuotteet varaukseen. Yhteydenpito oli kiitettävää, aktiivista ja ystävällistä. Toimitus pikainen. Ja katsokaa, mitä postilaatikkoomme tuli!! Odotin "huutispakettia" ja tämä oli pakattu näin kauniisti!
Suloisen vaaleanpunainen käärepaperi oli huolellisesti taiteltu tilauksen ympärille. Paketti oli sidotty hennon vaaleanpunaisella harsonauhalla (onko tämä nyt sitä organzaa..?) ja pakettiin liitetty ITSETEHTY kortti kiitokseksi tilauksesta.
Tarja oli liittänyt korttiin myös terveiset tilaajalle.
Paketista paljastui tilaamani tuotteet, nekin kauniisti yksittäispakattu. Huolellisesti kääritty muoviin, ommeltu pussit kiinni ja näissäkin taisi lukea vielä terveiset "lämmöllä tehty" ♥
Tilda-arkkeja, nämä käytän perhealbumimme koristeluun. Ihan vain näiden takia vietämme tulevana kesänä paljon aikaa rannalla, että saan koristella albumin sivut.
Kirjaimia, no.. Näitä tarvitsee aina!
Ja ne viirit! Hätäisesti torppasin ne Tirppanan sängyn päätyyn (josta neiti muuten repi ne alas, kuulemma ei ole hyvät siinä..) ja kuvasin. Eikö ole ihanat?! Nyt tarvitsen Nopsterille miehekkään värisen nauhan, ettei toinen jää kokonaan ilman.
Lopuksi terveiset officelta :) Tänään olen pukeutunut lentoemoksi! United colors of benetton -kauluspaita on sekin kirpputorikäyntini saalista. Onkohan lie kerran ollut jonkun päällä, jos sitäkään. Myös ihana huivi on second handia. Olisiko ne valkoiset helmet olleet tässä jo liikaa?
TERVETULOA UUSI LUKIJANI!

2 kommenttia:

  1. oi että miten ihanaa, todellienn helmi tuo Tarja!

    VastaaPoista
  2. mine: kyllä! mahtavaa, että joku vielä viitsii nähdä vaivaa.. ps. postikulut kuuluivat hintaan ;)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥