keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Kodinhoitoko kamalaa?Siis miten voi muka olla, jos tarjolla on kaikkea kaunista laidasta laitaan?!
Ei kai perus wettexillä ja tolulla niin teekään mieli huusholleerata, mutta mitä jos siivouskomerosi täytetään (raaskiiko näitä edes piilottaa) mm. pop designilla, maison bellellä jne..
Tämä on peltirasia (myynnissä country whitessa) pyykinpesujauheelle, mutta jos käyttää mieluummin nestemäistä, maison belleltä löytyy siihenkin ratkaisu.
Kanelin ja jasmiinin tuoksuyhdistelmä saa kenet tahansa pyykkäämään ja silittämään.
Pyykit ripustetaan kesätuulen puhaltaessa ihanilla country whiten pyykkipojilla ♥
Wc ja kylppäri eivät enää koskaan tuoksu epämääräisille eritteille (jokainen, jolla on pienen pieni poika kotona tietää tunteen..) koska ne pestään vähintäänkin kerran tunnissa suloisella bath-pesuaineella, joka on sekoitus huumaavaa laventelia ja minttua.


Lattiat jynssätään (käyköhän tämä parketille?) myös kiiltäviksi ja kotiin leviää appelsiinin ja laventelin tuoksu.
Keittiötä ei sovi unohtaa joukosta myöskään, sillä greippi-bergamotti on omiaan raikastamaan tiskipöydän ja sen ah, niin ihanan roskiskaapin.

Maison Belleä myy netissä mm. Hannas online shop
Country Whitekin löytyy netistä

OIREET: suurennuslasin ja valkoisten hanskojen kanssa kulkeminen, tiskirättien tiirailu, hajusteiden nuuhkiminen, mopin raahaaminen ja kuvioimurointi
DIAGNOOSI: kevät tai raskaus (syytän ensimmäistä)
(kaikki kuvat lainattu)

5 kommenttia:

 1. mine:
  tästä päästääkin seuraavaan aiheeseen: konkurssi :D

  VastaaPoista
 2. Mä oon kans ihastellut noita ihania kuviotiskirättejä yms. Aivan mahtava idea kun käytännön pieniin juttuihin saa jonkun jujun ja vähän hauskuutta mukaan.

  Hyviä löytöjä teit kirpparilta! Mulla on lastenvaatteiden myyntipöytä enää pari päivää pystyssä ja voi käydä niin, että olen ostanut muiden pöydistä enemmän ku saan omasta myytyä ;) Mut hyvä vaan, saa uutta ja isompaa muksuille tilalle ja vanhasta eroon. Itelleni löydän harvoin mitään..

  VastaaPoista
 3. annukka:
  yksi kuviorätti meiltä löytyykin, en ole vain raaskinut käyttää :D
  nuo maison bellet ovat muuten ympäristöystävällisiä, vinkvink..

  Onko sinulla pöytä villa lyhdyssä? varasin sieltä itsekin pääsiäisen jälkeen pöydän, että saa taas turhia pois alta :) ja uusia (muista! ei saa yhtään enää ostaa!) tilalle..

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥