maanantai 8. maaliskuuta 2010

LukuiloaPidän kovasti lukemisesta, siitä tunnelmasta ja rauhallisesta olosta, mikä valtaa sinut hyvän kirjan ja oheismateriaalin kanssa. Useimmiten tämä oheismateriaali käsittää pehmoisen torkkupeiton, villasukat ja jotain herkullista mutusteltavaa.

Jo pidemmän aikaa intohimoisen kirjanahmimisen kohteena on ollut Twilight Saga (kuva: google). Ensimmäisestä osasta tehty elokuva oli jo nähtynä, lukemisen alkaessa. Hämmästyin jälleen kerran, kyllä! jaksan hämmästyä joka kerta, miten yksityiskohtaista, mielikuvituksellista ja fantasianomaista voikaan kirjoitettu teksti olla verrattuna elokuvaan.

Tokihan tähän vaikuttaa myös oma mielikuvitus, kirja kun antaa sille täysin vapaat kädet. Luoda oma maisema, luoda piirteet, tunnelma..

Nyt luen Uusikuuta (katsoin lauantaina myös elokuvan) ja toivon, että olisi parempi kirjana. Toisaalta, kun näitä hehkutetaan kovin, on odotuksetkin korkealla. Kaksi seuraavaa odottavat lukemista. Ostin siis koko sarjan kerralla, jo siksikin, että jopa Muru lukee näitä!

Kaksi muuta kirjahankintaani odottaa lukuvuoroaan:

Kate Jacobs: Pieni lankakauppa

Allison Pearson: Kate Reddy (tämän olen jo lukenut, Nopsteria odottaessa, nyt uusitakierros)

Tulevalla viikolla on tuhannesti hommaa :) Ti-to olen koulutuksessa, lisäksi ystäväni pojan ristiäisiä, lähinnä lahjaa varten on pieni projekti. Laitoin nimittäin juuri Sinelliin tilauksen ja jään odottamaan. Tämä idea on kypsynyt pitkään ja odottanut pieniä käsiä ja varpaita tulevaksi maailmaan ♥2 kommenttia:

  1. Toi on ihana toi Stephenie Meyerin sarja, oli miten teinikirjallisuutta hyvänsä, mä tykkään ;) Taidankin pyytää siskolta lainaan taas matkalukemiseksi viikonloppuna... Suosittelen muuten myös saman kirjailijan Vierailija-nimistä teosta, vähän erityyppinen mutta mielenkiintoinen.

    Täytyy pistää noi sun vinkit korvan taakse, jos joskus osuisi kouraan...

    VastaaPoista
  2. Kiitos annukka vinkistä :)

    Toivottavasti matkanne meni mukavasti!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥