maanantai 1. maaliskuuta 2010

Pentik

Kollegani vinkkasi, että Pentikillä on menossa ystävämyynti ja tietenkin nettisivuilla saa hieman osviittaa hinnoista. Aika edullista mielestäni.

Pentik on yksi suosikeistani jo sen kotimaisuuden takia ja eihän näitä voi vastustaa! Kuvat ovat pentikin kevät -esitteestä.


Katsokaa, miten muhkeaa ja kodikasta! Minullakin oli valkoinen sohva ennen tenavia.. Ihanan raikkaasti yhdistetty valkoista ja värejä. Jos tästä ei tule keväinen olo, niin mistä :)Onneksi meillä on terassi! Pihakin löytyy, mutta keskityn tänä keväänä terassin ehostamiseen ihan siitä syystä, että taloyhtiössämme tulee sekä julkisivuremontti, että salaojitus. Kaikki nämä kelpuuttaisin ehdottomasti pieneen paratiisiini ♥

Olen jo pitkään etsinyt täydellistä aterinlaatikkoa ja tässä se nyt näyttäisi olevan. Nyt kipin kapin Pentikkiin kurkkimaan tästä mitat. Väitän, että ruoka maistuu paremmalta, jos aterimia säilyttää tässä. Tiskikoneen tyhjennys on yhtä juhlaa, jos aterimet saa laskea tänne. Hurmaavaa!
Tervetuloa myös uudelle lukijalleni!

6 kommenttia:

 1. toi Pentikin aterialaatikko on kyllä kiva. Tiedätkö hintaa??? Tykkään muutenkin tosi paljon pentikin jutuista... siitähän saiskin hyvän aiheen postaukseen :D

  VastaaPoista
 2. lattenainen: kuvastossa oli hinta ainostaan aterimille, joten onkohan tämä puulaatikko sittenkin vain kuvausrekvisiittaa..? Seuraavan kerran Pentikissä asioidessani otan selvää.

  VastaaPoista
 3. Ooh mikä aterinlaatikko! <3 Täytyykin käydä pentikiltä kyselemässä mitä tuollainen veloittaa. Jotenkin ynseää tunkea aterimet vetolaatikoon..

  VastaaPoista
 4. Chloé Cupcake: tiedän täysin mitä tarkoitat! lisäksi kun vetolaatikossa asustaa muovihirviö, helvetin esikartano lienee lähettyvillä :)

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Googlatessani löysin täältä kyseisen aterinlaatikon, ainakin kovasti on samannäköinen
  Linkki: http://www.talomaalla.fi/shop/index.php?main=show&ID=1886

  VastaaPoista
 6. anonyymi: no niinpäs onkin! taitaa olla jopa identtinen! wau, kiitos :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥