maanantai 29. maaliskuuta 2010

Planning instead of plan B

Viikonloppu on jälleen ohi ja nopeastipa tämäkin viikko menee ja tiedossa on jälleen uusi viikonloppu, tavallista pidempi. Hei! Tätä voisi kutsua jo lomailuksi.
Pääsiäissuunnitelmat ovat kovaa vauhtia rakentumassa ja toivottavasti myös totetuvat. Viime pääsiäinen nimittäin vietettiin viehkeästi norjaa puhuen, posliinin kanssa, koko perhe, yök.

Oman, "lapsuudenperheeni" pääsiäisperinteisiin kuului joka vuotinen roadtrip Hankoon. Lähdimme aamulla aikaisin ajamaan ja päivän vietimme ihastellen aikaista kevättä. Kyllä se sinne vain aikaisemmin tulee. Toivon pääseväni sinne myös tänä vuonna.

Tänään pitäisi postista hakea Tirppanan uudet menopelit ja mikäs sen paremmin soveltuu koeajoon, kuin retki yhteen maamme kauneimmista kaupungeista. Nopsterille voisi ottaa fillarin mukaan, lyönpä vetoa, että tiet ovat jo sulat. Jäät ovat ehkäpä jo lähteneet (webcamissa oli huono kuva) ja pääsemme keräämään simpukankuoria. Ja sitäpaitsi voihan niitä hiekkakakkuja tehdä rannalla myös keväällä!

Jos väsy iskee, eikä pidempi ajomatka houkuttele, voisi tyytyä lähempään vaihtoehtoon, Porvooseen. Rakastan Porvoon arkkitehtuuria! Päivän retkiin kuuluu ehdottomasti myös ulkona syöminen. Yleensä suuntaamme perheen kesken vaikkapa Rossoon tai vastaavaan. Riittää, että leikkipaikka on olemassa ja lapsille mieluista ruokaa. Samalla saa aikuiset nauttia ihan hetken ♥ Kahdestaan voimme mennä joskus muulloin, ihan oikeaan ravintolaan.


Lapsia ajatellen yksi vierailuvaihtoehto on myös Korkeasaari. Eräs vuosi siellä pääsiäisenä vierailimme ja menossa oli vuotuinen Pääsiäissaari-näyttely. Ei erikoista nähtävää, sen verran kuitenkin, että pikkuiset saavat siitä elämyksen. Tälle reissulle otamme myös ystäviä mukaan.


Korkeasaaren ravintola on yksi lemppareistani. Erittäin runsas buffet ja lapsille ilmainen silloin, kun aikuinen syö. Huippua!
Kuitenkin siellä on apinatalot ja ötökkäterraariot avoinna ja ehkä näemme jopa vilauksen tämän vuoden poikasista :)


Toinen vaihtoehto, sateisen, tuulisen ja kylmän sään pelastus on Linnanmäellä sijaitseva Sealife. Vähän pimeää, hurjia kaloja ja tunnelikin! Wau! Miten ikinä saan koko pääsiäisen riittämään kaikkeen suunnittelemaani? Ja huomatkaa... nämä on siis minun suunnitelmiani, Murulta ei ole vielä kysytty ;)


Mitäs muilla on suunnitelmissa? Mökkireissuja, lomamatkoja?
(kaikki kuvat ovat lainattu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥