tiistai 16. maaliskuuta 2010

Project Spring


Tämän päivän, ja eilistä asua. Samalla näette kirpparilöytöjä, eikö sovikin ihanasti tuo kassi tuohon tunikaan? Helmet, kassi, tunika (veromoda) kaikki yhteensä vain 5e!


Tuossa lipaston edessä roikkuu myös yksi löytöni, Sisleyn valkoinen, pellavainen tennismekko (3e). Näen itseni kesällä juoksemassa tämä päällä kukkaniityillä tai pelaamassa sitä tennistä, ruskettuneena ja urheilullisena. Saahan sitä uneksia ;)
Mekko on kuvassa hieman kyllä ryppyinen, johtuu ihan siitä, että nappasin kuvan suoraan pesusta tulleena. Oikeasti silitän vaatteet...joskus...
Eiliseen kuului myös projektia nimeltä ipanoiden huone. On muuten superhankalaa löytää molemmille mieluista ja kuitenkin yhteensopivaa. Saa vinkata jos on ideoita! Tirppanan pinnasänky haettiin eilen pois ja kokosimme (lue: Muru kokosi, koska itselläni meni hermot ensimmäiseen pulttimutteriin) hänelle Nopsterin edellisen sängyn. Nopsterihan sai muutama viikko sitten tuon ison sängyn. Matot ipanoiden huoneesta on pesulassa, itseasiassa koko kodin matot ovat pesulassa. Kuljen ympäri ämpäri rätin ja puhdistusainepullojen kanssa. Pitäisi muuten ostaa niitä kauniin näköisiä puteleita ja semmoinen ihana housekeeping-box!
Kevättä rinnassa...
ARVONTA:

4 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä olet tehnyt! Keltainen tunika on mahtava, ihanan keväinen.. Ja toi tennismekko on kiva kanssa. Toimis varmaan aika hyvin leggareiden kanssa???

  VastaaPoista
 2. lattenainen:
  kiitos!
  no leggareita minäkin olen miettinyt :) täytyy vain hommata useat ja eri väreissä! hakusessa/hankintalistalla on nyt farkkuleggarit, tummat tai jopa mustat. Vaaleat farkkuleggarit voisi olla kivat tuon keltaisen kanssa myös..

  VastaaPoista
 3. No on keväisen raikas tuo tunika :) Ja hyvin passaa kassin kanssa. Mäkin tykkään tuosta mekosta, ihana kesällä! Tullapa jo se kesä...!

  VastaaPoista
 4. Marja:
  älä muuta sano! tulisi edes kevät kunnolla päälle, lämmintä, aurinkoa, lisää lämmintä ja lisää aurinkoa :)
  moni sanoo, että kesä on täysin lempivuodenaika, ei minulla. tykkään tasapuolisesti ihan kaikista vuodenajoista ja olisi kurjaa muuttaa näiltä leveysasteilta johonkin, sillä en halua menettää tätä vaihtelua..

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥