perjantai 5. maaliskuuta 2010

Viikonloppu, mikä ihana tekosyy!

Oma viikonloppuni alkaa aina tuoreilla leikkokukilla. Koska ostan ne aina perjantaisin työpäivän jälkeen, ajattelin sen sijaan jakaa kanssanne eilisen ostokseni.

Askossa on kanta-asiakkaille kaikista(?) tuotteista -20% ja koska kyseiseinen kippo on jo jonkin aikaa kuulunut hankintalistalleni, kävin sen sieltä haalimassa.

Popcornin puutteessa täytin sen ihanan aurinkoisilla appelsiineilla.


Eilinen ilta kuluikin Nopsterin kera väijymässä Risto Räppääjää. Mahtava elokuva, myös aikuisille.

Elokuvien ja TV-sarjojen suurkuluttajana osaan arvostaa tällaista technicolor-tyylisenä tehtyä hyvänmielen elokuvaa. Suosittelen lämpimästi.
Viikonlopun suunnitelmissa on myös Unelmakutsut, treenaamista, kyläilyä, päiväunia ♥ ja ulkoilua. Kuulostaa paljolta, mutta sitä se ei ole. Viikonloppu on minulle myös ihana tekosyy vain olla :)

Tänään muuten meille tulee taas valokuvaaja. Hän dokumentoi lapsiperheiden arkea. Kuvista tehdään näyttely, joka tulee keväämmällä esille Kaapelitehtaalle. Sieltä voi käydä bongaamassa meidän elämää.
Loppuun kuva vielä officelta

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa oikein kivalta sun viikonloppusuunnitelmat! Vielä jos olisi näin aurinkoista niin ihanaa olisi vaan olla! Ja treenata ja ulkoilla ja ihan mitä vaan - aurinko kyllä piristää kummasti :) Samoin kuin nuo appelsiinit - ja tuo ihana kulho!

  Hei kiitos siitä CD:sta! Oletko btw töissä siellä mikä näkyi lähettäjänä kuoressa?!

  VastaaPoista
 2. Marja: Kiva, että tuli perille. Tosiaan, kun officelta lähettää, saattaa kestää tavan postia hieman kauemmin ;) Eli siis kyllä.

  Tänään Muru vei tenavat päiväkotiin ja pääsin lähtemään vasta, kun aurinko oli jo noussut. Ajelin aurinkolasit päässä töihin ja hymyilin. Kyllä se valo vaan on ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Olet siis meidän firman termein päämiehellä töissä. Mä tukkurilla :)

  VastaaPoista
 4. Marja: No onpas hauska yhteensattuma! :D

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥