perjantai 26. maaliskuuta 2010

Voyage

Tänään illalla olisi tarkoitus astua "aikuisten huvipuistoon". Uskallan siitä jo tännekin kirjoittaa, sillä en usko, että synttärisankari tätä ehtii lukemaan ja yllätys menisi näinollen piloille. Mahtava reissu tiedossa!
Yksi parhaista ystävistäni täytti tiistaina pyöreät 30 vuotta, onnea! Hänen rakas aviomiehensä on järjestellyt meidän muiden kanssa kaikessa hiljaisuudessa pientä yllätystä.
Ilta alkaa yllätyksellä, kun kaikki läheisimmät ystävät pikkuhiljaa tepastelevat olympiaterminaaliin sisään, YLLÄTYS! Rouvalla ei ole aavistustakaan :) Ehkä saattaa tässä vaiheessa olla hänelle paljastettu, että tavarat olisi syytä pakata, passi ja hammasharja! (kuva:silja)

Huominen aamu alkaa aamiaisella tai brunssilla ja suuntaamme Tallinnaan maihin. Hello shopping! (kuva: mondo)
Tässä kekkerikynteni, oranssia glitteriä. Hyvin rock, sekä hip&trendy :)
Kynsikuva on hieman pienempi siitä syystä, että suurempi paljastaisi armottoman pikselimössön.. Yritän tosiaan saada jollain tapaa isommat kuvat, kiitos palautteesta. Lataan nämä suoraan bloggerilla ja kuvanlaatu ei ole ehkä sitä kaikkein parasta, i'll try.
Mukavaa viikonloppua kaikille!!

Ps. Meillä ollaan taas kipeänä :/

TJEU: Cupcake Housewife arvonta!

3 kommenttia:

 1. Pikaisesti piipahdan toivottamasti oikein hauskaa reissua!! Kuulostaa tosi kivalta. Ja nuo kynnet on ihanat :) Mä otan aina perusranskikset mutta just eilen repäisin kun kävin korjauttamassa katkennutta kynttä... otin kanssa kimalletta.. tahtoo kaikkiin kynsiin tätä kesäksi :)

  VastaaPoista
 2. Ai hyvänen aika, piti myös toivottaa pikaista paranemista sinne(kin) suunnalle!

  VastaaPoista
 3. Marja:
  kiitos, kiitos ja kiitos :)
  oletko muuten ottanut kynsistäsi kuvia? meinasin, että voisit tehdä kynsipostauksen? itseäni ainakin kiinnostaa muiden ideat ;)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥