keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Hetkiä ♥

Tämä on meidän perhealbumi. Kesken ja työn alla, kuten kaikki minulla. Mahtava tunne muuten, kun yhtäkkiä huomaa monen asian valmistuvan kerralla!
Tykkään "skräpätä" ja askarrella, aikaa pitäisi olla vain paljon enemmän. Rakas joulupukki: saisinko ensi jouluksi kaksi tuntia lisää vuorokauteen, kiitos.
Albumin ideana on olla tarina. Kertoa elämästämme. Ensimmäiset sivut on varattu minulle ja Murulle. Näin tapasimme, täällä olemme käyneet, tällaiset olemme yhdessä.
Seuraavaksi sitä ollaankin masun kanssa, Nopsterihan se siellä!
Nopsterin sivuja
*PIM* Taas on mahassa joku ja Tirppana tuli.

Loppuun on varattu sivuja Tirppanalle, yhteisille matkoillemme ja ehkä joskus tulevaisuudessa (EHKÄ) sille viimeiselle, joka on vasta pilkkeenä silmäkulmassa.

TJEU: Espoossa on ensi viikonloppuna (pe 8-20 & la 10-16) design-kalusteiden ystävämyynti. Tarjolla mm. Kartell, Fritz Hansen, Lammhults, I/O Living2 kommenttia:

  1. Ihanasti oot saanut skräpättyä!
    Toi on kyllä yks projekti johon mä en uskalla ruveta - se ei lopu ikinä ;)Mut on varmaan kiva sit katsella kuvia kun on noin kauniisti laitettu.

    VastaaPoista
  2. annukka: kiitos! tämähän ei kai varsinaisesti ole sitä oikeaa skräppäystä, eikos ne tehdä irtsaripapereille ja sitten muoviteta?

    yllättävän vaikeaa sinänsä, sillä oikea kuva ja oikea tausta + muut härpäkkeet pitää natsata :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥