lauantai 3. huhtikuuta 2010

Hyvää pääsiäistä!

Ihanaa olla "lomalla"! Vaikka eihän tämä nyt varsinainen loma ole, pidempi vapaa vain, mutta lupaan, että olen nauttinut ihan älyttömästi.
Olemme viettäneet kiireettömiä aamiaisia (syön aamupalan aina officella ja tenavat päiväkodissa), käyneet korkkaamassa pyöräkadut ja uudet vaunutkin, syömässä perheen kera ravintolassa, kestinneet vieraita, käyneet kaikki omissa jumpissamme ja tänään on vasta lauantai :)

Ipanat olivat päiväkodissa tehneet kotiin pääsiäistunnelmaa. Nämä aion säästää ja kaivaa laatikosta taas seuraavana pääsiäisenä. Huomatkaa Tirppanan ensimmäisen tipin picassomainen olemus.
Nopsterin ryhmä oli kasvattaneet rairuohoa kotiinviemisiksi. Yritän olla hyvä kastelija, ettei pikku farmarini ensimmäinen nurmikko kuihdu heti alkupäivinä.
Itseäni hemmottelin pääsiäiskukilla. Jotenkin ei tehnyt yhtään mieli ostaa näitä ruukussa, vaikkakin olisivat kestäneet kauemmin ja pääsiäisen jälkeen ne olisi voinut siirtää terassille. Kyllä leikkokukissa on sitä jotain, vaikkakin onhan nää aika reppanoita :)
Iltapäivän vieraille päätin rakentaa hedelmälautasia ja pannacottaa, sekä virkistävää "energiajuomaa" suolakeksien ja juustojen kera. Tirppanan kummit kävivät kylässä, pikku-ukon kanssa (piti muuten laittaa kuva, mutta pc:n ollessa Murun leffakäytössä, miniläppärini ei tee yhteistyötä..)
Kannussa terveysjuomaa, oli muuten raikas resepti. Löytyy uusimmasta me naiset -lehdestä ja vaatii jälleen hieman modifiointia.
Superhelppo pannnacotan ohje on huudellut minua lehtien sivuilta ja nyt pääsi sekin kokeiluun. Suositteen tätäkin, lisäsin vielä ihan oikeita mustikoita kaveriksi.
Nyt karkaan lukemaan Kate Jacobsin Pientä Lankakauppaa, hyvää pääsiäistä kaikille!
TERVETULOA UUDELLE LUKIJALLENI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥