tiistai 6. huhtikuuta 2010

Inspiration

Istuin eilen pihalla, kuralätäköiden keskellä nauttimassa keväisestä säästä. Voi, kyllä se aurinko lämmitti! Lasten keskittyessä pöyräilyyn ja purojen kaivamiseen, päätin hakea lehtikarusellistamme luettavaa. Päädyin KodinKuvalehteen 1/2009.
Jostain syystä tämä kuva sai sisustusvimmani valloilleen! Ihana tunnelma! Pitäisikö siis keittiön tauluseinä maalata punaiseksi? Ei olisi ensimmäinen punainen seinä.. (edellisessä kodissamme oli tummanpunainen makuuhuone, ja ei, ei sellainen pornonpunainen:))
Arvatkaa muuten olenko päässyt sinne maalikauppaan? Piti liitutaulumaalia silloin käydä ostamassa, eteiseen.. No, se on työn alla.
Jos maalaan sen seinän punaiseksi, joudun ostamaan tämän Elloksen verhon keittiöön. Raikas! Eli ensin tilaisin verhon ja vasta sitten kävisin savyttämässä maalin, tottakai verhon mukaan.

Törmäsin elloksella myös tähän ihanaan pöytäliinaan, joka kylläkin olisi jo liikaa.. Ja väärä kuosikin. Mutta ihana. Ehkäpä metsästäisin sopivan kaitaliinan..?


Löytyi myös tenaville jotain. Sopisi kivasti viidakkomuumi -kappaan. Nyt siellä on valkoinen "kynttiläkruunu" peruja siitä, kun meillä oli vielä isompi makkari. Meidän makuuhuoneessamme on tällä hetkellä Ikean aurinko katossa. Vaihto on ollut vaikeaa, mutta ei mahdotonta.
Kuluva viikko meneekin tehokkaasti kirppistavaroita hinnoitellessa, sunnuntaina olisi pöydän täyttö. Lauantaiksi saan leipoa tilauskakun.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥