tiistai 27. huhtikuuta 2010

Kenkiä, kiitos!

Nyt olisi kahdet kengät kevääksi ja kesäksi. Mustat ihanan kiiltävät loafer-tyyliset balleriinat, sekä valkoiset pehmoista nahkaa olevat perustossut. Enää puuttuu muutamat sandaletit tai -tyyppiset. Kesä, mikä ihana tekosyy!
Olen kyllä maailman huonoin viettämään yhtään mitään nuukuusviikkoa. Vaikkakin nämä on molemmat ostettu ja tilattu aikaisemmin. Silti. Vai lasketaanko sitten se, että eilen menin postiin kävellen, en autolla...
Tänään aion leipoa huomisille kutsuille herkun. Ainekset minulla on kaapissa. On kai sekin nuukailua? Ettei tee jotain muuta, että pitäisi käydä kaupassa..
Eilen en ihan saanut suositusaskelmäärää aikaiseksi. Saldo oli 9496 ja täytyy myöntää, että tein työtä tuon eteen. Yllätyin kuinka vaikeaa on toimistotyössä saada se 10 000 askelta päivässä. Tein lisäksi 30 min pyörälenkin, noin 5-7km. Tänään ei voi pyöräillä, oma tarakka ei suostu :)
Onko muiden kesäkengät jo kasassa? Mitä tykkäätte näistä?6 kommenttia:

 1. Tykkään molemmista :) Mullakin on tuossa kenkäpostaus ollut jo pidempään työn alla mutta se meni uusiksi kun erehdyin ostamaan Hampurista viikonloppuna viidet (!) ballerinat :D Sekosin siis vallan...

  Olispa kyllä kiinnostavaa testata montako askelta päivän mittaan tulee otettua - veikkaan että tosi vähän kun käytännössä vaan istuu 8 tuntia tietokoneen äärellä.. kuulostaa kivalta nuo teidän työpaikan tarjoamat kuntoilujutut, vau!

  VastaaPoista
 2. Marja: Ehdottomasti nyt balleriinat kehiin ja kuviksi! Jään mielenkiinnolla odottamaan :)

  Keksin muuten viimein, missä olet töissä :) Se "hautajaisjuttu" paljasti..

  VastaaPoista
 3. Alsoooo, paljastuin siis ;D Täällä myynnissähän minä, jo ties monennettako vuotta...

  VastaaPoista
 4. Ajattelin aluksi sitä firmaa, mutta nimenmuutos ei ollut tullut vielä tänne asti silloin :)

  VastaaPoista
 5. Kivoja kenkiä olet löytänyt :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥