torstai 8. huhtikuuta 2010

Nomination

Olen ehkä "sooo last season" tämän kanssa, mutta tykkään silti. Sain syntymäpäivälahjaksi yhdeltä parhaista ystävistäni palan nomination -rannekkeeseeni. Itseasiassa koko koru on häneltä. Vuosi sitten sain häneltä perusrannekkeen, sekä kaksi palaa siihen. Tänä vuonna hän täydensi kokoelmaani jälleen.
Tuo sydän on uusin, E ja pinkki kivi, viimevuotisia.
Tässäpä muuten oiva aasinsilta seuraavaan postaukseen. Koska hurjan monessa blogissa etsitään ja shopataan nyt trenssiä, toivon, että valo riittää tänään kuvaamiseen ja esittelen teille oman trenssini. Ei mikään huippukallis tai superuusi, vaan ihana ja hyvin palvellut. Hintansa veroinen.
Kuinka moni lukijoista omistaa nominationin tai useampia? Onko kaikilla paloilla jokin merkitys? Mikä on se tärkein pala?
Hieman eilistä asua officella: Sisleyn pitkähihainen peruspaita ja ruskeanharmaat suorat liituraitahousut. Siistiä ja mukavaa :)
Onko muuten Onnelan blogi mennyt salasanan taakse? Jos joku lukijoistani tietää asian, voisiko vinkata Anulle, että täällä yksi lukijoista kaipailisi salasanaa. Kiitos ♥9 kommenttia:

 1. Mä taidan olla aika harvinaisuus tässä nykymaailmassa kans ton Nominationin suhteen, mulla kun sitä ei vielä ole...ehkä äitienpäivälahjaksi sit?

  Esikoiselle ostin viime vuonna synttärilahjaksi rannekkeen sekä muutaman palan ja aina sopivan tilaisuuden tullen olen ostanut siihen uusia.

  Eilen kuopus osti omilla rahoillaan itselleen perusrannekkeen ja nimensä etukirjaimen. Nuorilla tytöillä ainakin taitaa olla tärkeimmät palat nimenomaan nuo kirjaimet, tekstit, horoskooppimerkit ja sydämet...myös kavereilta saadut best friend-palat näyttää olevan in.

  Kivan näköinen konttoriasu sinulla ;)
  Niin ja myöhästyneet synttärionnittelut sinulle vielä!

  VastaaPoista
 2. Marielisa: Nominationissa onkin nuorten kannalta se kiva puoli, että ne ei ole hurjan kalliita. Voi omilla rahoillaankin ostaa.

  Työkaverillani on kolme! ranneketta täynnä erilaisia paloja :) Itse tyydyn hieman vähempään ja sitäpaitsi tykkään vaihdella koruja paljon.

  Toivottavasti saat äitienpäivälahjaksi oman korusi, ehkä jopa ihan lapsien ostamana :) Itse luulen, että omat lahjani tulevat vielä Murulta... Toiveena/haaveena olisi vaikkapa kalevalan lapsikoru.

  Ja kiitos onnitteluista!

  VastaaPoista
 3. moikka.
  Tulin vaan sanomaan, että mäkään en päässyt "onnela" blogiin!! joten mä olisin kanssa salasanaa vailla.
  Kurjaa jos kommenttiloota täyttyy herjasta, ja pitää blogi sulkea :(

  trenssipostausta odottelen.. josko sitä ittekkin kuvais ne kevättakit ja laittais blogiin!!

  VastaaPoista
 4. Ihan ekaa kertaa eksyin blogiisi :) Eli täällä kans yks myöhäisherännäinen noiden nominationien suhteen. Itselläni ei ole, mutta pojat (8 ja 10 vuotiaat) omistavat omansa. Niitä kun olen katsellut, olen alkanut itsekin mielimään omaa <3

  Täytyiskin tehdä omaan blogiin kans postaus poikien koruista ja omista haaveista :)

  VastaaPoista
 5. lattenainen: koska ruusutapettia on myös nyt salasanan takana, veikkaanpa tämän liittyvän siihen inhokkilista-postaukseen ja siitä tulleeseen häslinkiin. Vaikka mikäpä minä olen kenenkään motiiveja spekuloimaan :)

  täytyy siis ottaa takkikuvat heti kotiin päästyäni!

  Viivu: Tervetuloa ja kiva kun löysit tiesi tänne!
  Nuo nominationit on kyllä siitäkin kivoja, että niistä saa tehtyä juuri omansa näköisen, kultaa-hopeaa-terästä-timantteja-helmiä-simppeliä...

  VastaaPoista
 6. Onnela ja ruusutapettia taitavat riidellä keskenään.Onnelan Anu loukannut postatuksessaan Nannaa.

  VastaaPoista
 7. mulla on nomination, jonka sain 18v synttärilahjaks murulta, siinä lukee mun nimi =)

  VastaaPoista
 8. Mulla on kaksi ja tärkeimmät palat ovat molemmissa lasten nimet <3

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: kiitos selvennöksestä! toivotaan, että molemmat blogit aukeavat taas pian :)

  mine: ihana ajatus murultasi ♥

  Anonyymi: Onko sinulla lasten koko nimet vai vain nimikirjaimet? Yhdellä ystävälläni on pala, jonka hän on teettänyt jenkeissä.
  Siinä yhdessä palassa lukee hänen poikansa nimi.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥