torstai 1. huhtikuuta 2010

Puppy Love ♥

Poden ihan hurjaakin hurjempaa koirakuumetta! Tämähän on fiksua, sillä itse kärsin allergiasta ja Nopsteri myös. Suunnittelin, että kävisimme allergiatestit uudelleen, sillä kolme viimeisintä kertaa, kun olemme olleet koirapaikassa, oireita ei ole tullut. Ei, vaikka hän on ollut ihan lähikontaktissa.
Koira, minä haluaisin olisi ehdottomasti chihu. Semmoinen pieni ja ärhäkkä, niinkuin minäkin. Lyhytkarvaisen, mielellään vaalean, ehkä jopa valkoisen. Onneksi tämä tauti ei kuitenkaan ole edennyt vielä niin pitkälle, että olisin ottanut kasvattajista selvää, huh!

Yksi vaihtoehto alkuun on etsiä chihuperhe ja ottaa heiltä koira hoitoon. Testausta ja altistusta omatoimisesti. Ehdottomasti kuitenkin haluan lääkärin mielipiteen asiasta, terveys ei ole se, millä leikitään.
Suurin kuume laantuu pian :) Isäni ja hänen vaimonsa nimittäin kasvattavat ranskanbulldoggeja ja heille tulee (jälleen) pentuja parin viikon sisään. Ehkä otamme sieltä yhden taskuun ja karkamme...
(kaikki kuvat lainattu)

2 kommenttia:

  1. Tulee varmaankin vähän myöhässä :D, mutta voisitte ottaa vaikka jonkun villakoiran (ison, keskikokoisen, pienen tai toyn), koska ne eivät allergisoi. :) Tai sitten bison friseen. :)

    VastaaPoista
  2. Moikka, Friseetä suosittelen minäkin kokeilemaan:) on myös luonteeltaan ihan mahtava lapsiperheeseen, chihu on kyllä järjettömän suloinen (naapureistamme löytyy):)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥