torstai 29. huhtikuuta 2010

Serafiini part II

Emännöin eilen kotonani Serafiini sisustuskutsut. Olin aiemmin jo yhdet kutsut vieraillut ja tuotteisiin tutustunut, joten ihastuneena valikoimaan oli helppo järjestää tutkimusmahdollisuus myös ystävilleni.
Tuotteista oli osa uusia tuttavuuksia ja osa vanhoja tuttuja. Tuolta takaa pilkistää se "home"-rasia, jonka aikaisemmin olin jo ostanut.
Laajasta valikoimasta olisin voinut kyllä ottaa kaikki! Mutta ostoskoriini lähti vain yksi tuote, jota olen aikaisemmin jo himoinnut. Nyt sain sen edullisesti ja esittelen sen sitten kunhan se saapuu.
Mitäs tykkäätte tuotteista? Teki mieli kolkata esittelijä ja sosialisoida tavarat parempaan käyttöön, joka siis luonnollisesti olisi oma kotini.
Nuo pyyhkeet jäivät vielä houkuttelemaan, ehkä ensi kerralla?
Koska järjestin kutsut, minua myös lahjottiin. Sain tämän "postimerkkirasian" ilmaiseksi. Täytyy vielä suunnitella sisältö :) Vaan kaunishan se on noinkin..

Tarjolle leivoin Marshmallow-mudcake biteseja. Ihanan mehukkaita ja makeita. Lopuista tarjoiluista näin arki-iltana vastasi pakastin, joten ei niistä sen enempää..
Sainpa vielä muitakin lahjuksia! Ystäväni toi tämän muffinssin, joka oli täynnä fazerin sinisiä konvehteja. I'm in heaven!
Kaiken kaikkiaan siis onnistunut ilta! Kiitos kaikille ♥
Askelia eilen tuli vähän vähemmän, 9348. Illalla oli tarkoitus pyöräillä vielä 10km, mutta Muru tuli kotiin vähän myöhemmin ja toi mukanaan Gilmore Girlsien neljännen tuotantokauden. Arvatkaa mitä tein loppuillan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥