keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Ystävyys on kuin pikkuinen ukko ♥

Ei kuitenkaan onneksi semmoinen pieni ryppyinen ja kiukkuinen vaan se, joka esiintyy siinä runossa. Olen Annukan tuntenut muistaakseni kolmannelta luokalta lähtien. Hän on aina ollut lahjakas musiikillisesti, sekä käsitöissä ja katsokaa, mitä posti toi minulle!! Puoliksi ihan yllätyksenä!! Kiitos Annukka ♥
Meillä nukkuu... DINOSAURUS!
Vaikkakin kuulemma se on lohikäärme :) Sitä ei oteta pois, se on kiva. Ja huppu!
Huolellisena käsityönä oli tehty kaikki ihanat yksityiskohdat. Nuo dinoviitan kolmiot (siis mitä ne on oikealta nimeltään?) oli pehmoista, paksumpaa samettimaista kangasta.
Muutoin viitta oli joustavaa trikoota, mikä mahdollisti myös Nopsterin rakastumisen tähän.
Se odottaa tuossa perjantaita, päiväkodissa juhlitaan vappua. Meiltä lähtee luultavasti prinsessadino, sekä spidernopsi.
Paketista löytyi myös ihana huovutettu helmikoru, sekä Tirppanalle osoitettu, myöskin huovutettu käsikoru. Olisitte nähneet sen rakkauden koruja kohtaan ♥ Älä huoli Annukka, pidän varmasti tuon isomman itselläni, sitä ei muokata!
Käykää kurkkaamassa Annukan blogia, niin tiedätte mistä puhun.
Eilinen askelsaldo oli 10609. Paranemaan päin :)

6 kommenttia:

 1. Kiva, että tykkäsitte =) Prinsessadino kuulostaa mahtavalta yhdistelmältä ;)

  Toi askelten mittaus kuulostaa hyvältä, olis varmaan ihan hyödyllistä tarkkailla omaa liikkumista (tai liikkumattomuutta).

  VastaaPoista
 2. sopiiko, jos lainaan sulta kuvia omaan blogiin? Osasit kuvata paljon paremmin, ku mä =)

  VastaaPoista
 3. annukka: pikaista paranemista teille! ihan OT, mistä se teidän peräkärry on ja kuinka paljon maksoi?

  mietin, että jos Muru fillaroi töihin ja vie tenavat, niin voisi olla hyödyllinen.. Toki Nopsteri kyllä menee omallakin pyörällä tarvittaessa, ei kuitenkaan ehkä ihan aamusta.

  VastaaPoista
 4. Meidän peräkärry tuli serkulta käytettynä, mutta olen nähnyt joissakin urheiluliikkeissä 200-300e hintaan muistaakseni. Biltemassa vastaava (muttei niin kaunis väritykseltään mun mielestä ;) ) 159 tai jotain sellasta. Huutiksessa joskus ollut satasen luokkaa. Tykkään kyllä kovasti! Meilläkin nykyään Nooa pyöräilee itse, mut jos mennään johonkin niin, että tulee päikkäriaika vastaan niin on kätevä kun tonne voi nukahtaa. Samoin nyt kun noi on toipilaita niin istuvat vaan kyydissä eikä rasita itseään ja saadaan ruokaostokset yms tehtyä. Ja ihan ykkönen isojen kauppakassien kuljetuksessa! (kun en autoa käytä..)

  VastaaPoista
 5. Annukan blogin kautta löysin tänne ja hih, täälläkin on näkyvillä Annukan hienoja töitä. Sinullakin on täällä tosi paljon kaikkea kaunista katseltavaa, tulen toistekin kyläilemään!!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥