maanantai 17. toukokuuta 2010

Älykäs selviää tilanteesta, johon viisas ei koskaan joudu

Menneenä viikonloppuna sain lepuuttaa hermojani ystäväpariskunnan mökillä. Toki meitä oli siellä muitakin, kuusi aikuista ja neljä lasta.
Kuvasin paljon, mutta saatte odottaa niitä kuvia hetken..
Nimittäin, mitä tekee hölmö? Kun autoa pakataan, kannattaa kamera jättää konepellille ja unohtaa se sinne!
Onneksi kuitenkin maailmassa on vielä rehellisiä ihmisiä! Joku oli ottanut vauhdikkaassa kurvissa asfaltille lentäneen (luojan kiitos, siinä on ollut kotelo päällä) tyylikkään canonini talteen ja tuntomerkkejä vastaan sen sai lunastaa.
Vielä on hieman pimennossa, miten puskaradio oli sattunut juuri oikeiden ihmisten korviin. Mutta kun kerroin ystäväpariskunnalle kameran hukkuneen, heidän vanhempiensa korviin kantautui löydetyn kameran olevan kyläkaupassa ja sieltä kävivät sen hakemassa ♥
Ei niinkään se kamera, niitähän saa uusia, mutta ne kuvat! Priceless!
Kertokaahan vinkkejä, millä voisi muistaa noin hyvän työn tehneitä ihmisiä? Sekä näitä ystäviemme vanhempia, mutta myös paikallisia kameranpoimijoita. Ideoita?

TERVETULOA MYÖS UUDELLE LUKIJALLENI!

5 kommenttia:

 1. Kesäkukkasilla?! Jollain leipomuksella? Mikäli löytäjät lapsia / nuoria niin pikkuisella rahasummalla?

  Kylläpä nimittäin kävi uskomaton säkä, että saitte kameran takaisin, kuvineen kaikkineen!! Meillä kävi ihan vastaavanlainen tilanne viime perjantaina - mies nimittäin pyöräili töistä kotiin ja kotipihassa sai puhelun, että joku pikkupoika oli löytänyt miehen lompakon... oli pudottanut sen kesken matkan jonnekin hiekkatielle. Mutta onneksi joku ihana rehellinen lapsi sen löysi - siitä hyvästä sai muutaman kympin löytöpalkkiota :)

  VastaaPoista
 2. Marja:

  Kukat tulivat minunkin mieleeni, ilmeisesti ovat vanhempia henkilöitä. Toisaalta mietin myös löytöpalkkiota, mutta samalla mietin, ettei tuollaiselle voi oikein laittaa summaa :)

  Onneksi miehesi sai lompakkonsa takaisin! Harva ihan oikeasti nykyisin viitsii mitään palautta, helpompi viedä sisältö ja nakata tienvarteen..

  VastaaPoista
 3. hei sähän aina askartelet kaikkee kivaa, eikö olis kiva tehdä itse joku lahja ? :)

  VastaaPoista
 4. mine:

  Kiitos ideasta! Voisin vaikka näille vanhemmille jotain askarrellakin, vaikkapa lyhtyjä roikkumaan omenapuihin pihalle... Nämä on niin hankalia aina miettiä, jospa lahjan saaja pitää askarteluani ihan höpönä :)
  Yksi idea voisi olla tarjoutua pihatöihin myös..

  Kameran löytäjille on kyllä huonompi askarrella kai mitään, siis kun ei tunne lainkaan ihmisiä.

  VastaaPoista
 5. Meidän mökkitiellä asuva setä kiskoi traktorillaan meidät ojasta - ja uhrasi tähän uudenvuodenaattoaan. Ajateltiin viedää juusto-viini-herkkukori juhannuksen paikkeilla kiitokseksi. Että herkkukori olisi mun ehdotus, vaika hyviä vaihtoehtoja tuossa jo onkin..

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥