perjantai 28. toukokuuta 2010

Bola

Mökkireissullamme oli mukana yksi raskaana oleva neitokainen, joka kantoi ihanaa korua, bolaa. Rakastuin korun ääneen ♥

"Bola koru helähtää kauniisti kun sitä liikuttaa. Ääni muistuttaa tuulen kuiskausta, sen kuulee, mutta sitä ei kuitenkaan kuule. Ääni on juuri niin voimakas, että se kuuluu korun kantajalle, mutta ei kaikille ohikulkijoille. "

"Korun kaunis ääni rauhoittaa mieltä. Bola -koruja käytetäänkin itämaissa meditoinnin apuna sekä Feng Shui -seremonioissa. Erityisesti Bola -koruista pitävät odottavat äidit, sillä korun kaunis ääni rauhoittaa sekä syntymätöntä lasta että äitiä."


"Bola -koru on todella kaunis ja sen ääni hiljainen. Bolakorua voikin hyvin pitää kuin mitä tahansa riipusta, jonka salaisuuden vain sinä tunnet."

"Bola -koru on myös kestävä esine, jota voit käyttää vuodesta toiseen ja jonka myöhemmin voit lahjoittaa eteenpäin. Mikä onkaan parempi lahja äidiltä tyttärelle, kuin koru, joka yhdistää sukupolvet toisiinsa?"


Kuvat ja tekstit on lainattu Bolakorujen verkkokaupasta


Taidan ostaa tällaisen, vaikka en olekaan raskaana. Jos nauttisin vain helinästä? Ja kauneudesta.. Mikä on suosikkisi? Entäpä mielipiteesi, voiko tätä käyttää muutoinkin?


MINITYYLI-blogin kautta saa näistä myös alen -10% yli 20e ostoksestaTERVETULOA UUDELLE LUKIJALLENI ♥

7 kommenttia:

 1. Noi on kyllä kauniita koruja ja kiva ideakin, olen niitä ihastellut jo raskausaikana. En tosin raaski itselleni hankkia, pihi kun olen.

  Mutta tottakai, jos itse tykkää niin voihan niitä pitää ihan koska haluaa, raskaana tai ei =)

  VastaaPoista
 2. Annukka: mietin vain, että joutuuko sitä sitten kiusallisiin tilanteisiin, kun periaatteessahan tuo luetaan kai raskaanaolevien koruksi..
  Luulen kyllä, että ostan, on ne niin ihania!
  JA mielestäni ei kyllä ole kovinkaan hinnakkaita, siis ainakaan netistä tilattuna, saa reippaasti alle 20e!

  VastaaPoista
 3. Mulla oli ja raskaana bola, Musta jossa oli vähän hopeaa ja pinkkiä. Ei oo tullut mieleen pitää raskauden jälkeen...mutta kun siihen laittais hopeisen lyhyemmän ketjun ettei roikkuis enää navassa nIIn mikä nottei ;)

  VastaaPoista
 4. kanhan:

  tuossa rinnan korkeudella meinasin roikottaa, niinkuin useat riipukset..
  taitaa kuitenkin ottaa aikaa, ennenkuin hommaan, ellei sitten tule yllättäen vastaan jostain :)
  Kuulostaa kauniilta tuo sinun korusi!

  VastaaPoista
 5. Moikka!

  Vähän vanha postaus, mutta kun itse mietiskelen myös ostavani, vaikken ole raskaana, niin ajattelin kysyä ostitko ja toimiko pelkkänä koruna? Huomasivatko ihmiset helinän tai häiritsikö itseä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että joku kommentoi näihin vanhoihinkin postauksiin vielä! Siksi minulla on tuo kommenttien hyväksyminen käytössä, että näen nämä :)
   En ostanut tuolloin, mutta hankin bolan odottaessani kolmatta lastamme <3
   Koru helisi ihan hiljaa, eikä häirinnyt lainkaan. Käytin koko raskausajan, mutta syntymän jälkeen jäi.. Yllätyin siitä, että loppuviimein hyvin harva edes tiesi tuon korun tarkoituksen!

   Poista
  2. Jess, upeaa että huomasit mun kommentin :) Itsellä ei ole raskaus suunnitteillakaan varmaan vielä vuosiin (opintojen takia, eikä parisuhde ole vielä siinä pisteessä), mutta joskus luin, että tuulikellot alunperin ptivät pahoja henkiä loitolla ja kun hieman hömppä olen näiden taikauskoisuuksien kanssa niin musta toi koru oli just täydellinen myös tällaiseen :) Käytännöllisyyden takia vain pitäisin sitä kaulassa todella lyhyessä ketjussa, joten siksi pelkään äänen kuuluvan. Bola.fi kaupassa oli pienempiä, 15mm (kun normaali 20mm) korujakin, mutta se taas on tulevaisuudessa raskaaksi tullessa oikeaan tarkoitukseensa hieman pieni.. Ompas vaikeaa :D Mutta ehkä rohkaistun ja kokeilen,voihan sen myydä sitten eteenpäin :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥