perjantai 14. toukokuuta 2010

Elämästä, unelmista..

Monet ovat aika ajoin suurten kysymysten äärellä. Mitä pitäisi tehdä? Pitäisikö seurata unelmia vai pitäisikö tehdä velvollisuutensa. Oletteko koskaan miettineet, millaista se olisi, täydellinen elämä tai arki?
Kuluisiko päivät toimistolla, vaativissa tehtävissä, kiireessä ja stressin alla? Siis positiivisesti! Haluaisitko olla se uraohjus? Tässäkin on kääntöpuolensa. Perhe saattaa jäädä liian vähälle huomiolle.
Vai haluaisitko olla ns. edustusvaimo (tai mies :))? Asua perheen kanssa kaikessa rauhassa, elää amerikkalaista unelmaa. Mutta mies olisi poissa paljon..
Yhteiset hetket perheen kanssa, aamiaiset, matkat.. Elämä olisi kuin naistenlehdestä. Jotenkin hassua kirjoittaa tämmöisestä. Jäin yksi ilta suihkussa miettimään näitä asioita, että mille täällä eletään. Työelämässä halu perheen keskeiseen elämään on kova ja päinvastoin.
Onko se niin, että suomalinen ei osaa olla koskaan tyytyväinen vallitsevaan olotilaan? Että jos se nurmikko olisi sittenkin vihreämpää tai vaihtamalla paranisi. Haaveillaan siitä naapurin kulissista muistamatta kuitenkaan, että seinien sisäpuolellakin on elämää...1 kommentti:

  1. Toi onkin vaikea valinta. Ja onko uraäiti ja edustusvaimot - ääripäät - ainoita vaihtoehtoja? Löytyisikö joku hyvä tasapainon niiden väliltä?
    Mä uskoisin, että onni on korvien välissä: se, että on tyytyväinen siihen mitä on saanut, tekee parhaansa niistä lähtökohdista mitä on.
    Tuo kulissi on just oikea sana - luulen, että jokaisella on omat huolensa ja murheensa, vaikka ulospäin näyttäisi miltä.

    Tsemppiä pohdintoihin, jos vielä on pahasti kesken =)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥