torstai 13. toukokuuta 2010

Ensimmäinen kesäpäivä

Vapaapäivän aamu alkoi vähän kurjasti, Nopsteri oli kehittänyt itselleen yön aikana silmä- ja korvatulehdukset. Reissu diacoriin ja apteekkiin pelasti onneksi tämänkin päivän.
Päätimme lähteä ihanan raukeiden päiväunien jälkeen nauttimaan huumaavan lämpimästä säästä pyöräretken muodossa. Tenavat taakse ja menoksi! On muuten mahtavaa asua pk-seudulla, jossa kaikki on lähellä, mutta aluella, joka on täysin luonnon keskellä. Lähes maaseutua.
Suunnistimme lähimmälle virkistysalueelle nauttimaan säästä. Ipanat leikkivät ja teimme myös reippaan lenkin rapakon ympäri. Nopsteri kävi kokeilemassa vettä, +16, mutta vain vähän kädellään.. Oli kuulemma lämmintä. Enpä usko.
Toiset siellä kyllä jo ui. Onhan tuo lammikko aika pieni ja matala, että varmasti lämpiää nopeasti. Ei kuitenkaan minun makuuni nopeasti, hyrrr...
Koko reissun paistoi aurinko, vasta kotiin päästyämme alkoi hieman ripsiä. Silloinkin paistoi.. taitaa tulla kesä!
Nähtiin sorsia, harmi, että ei sattunut mitään mukaan niille..
Sillä en usko niiden mutustavan kovinkaan suurella halulla vaikkapa mandariinia, tai banaania.
Illalla reissu mäkkäriin täytti arjen sankarien masut. Minä sisustin ja Muru tykkäsi.. kuulemma pitäisi piuhat ja elektroniikka jättää rauhaan.. Täytynee kuvata vähän, kun saadaan siivottuakin, tai siis jos saadaan joskus siivottua.
Nyt jään odottamaan yöllistä ukkosta, iih! Kesällä seuraan muuten ukkostutkaa ahkerasti, rakastan ukkosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥