torstai 10. kesäkuuta 2010

Ituhippi kasvattaa

Luomusta saa maksaa välillä kovaakin hintaa, joten kesällä kun on mahdollisuus kasvattaa itse, sehän tehdään. Osa on vasta kylvössä, osasta saa jo satoa. Muutamaa odotetaan jännityksellä.
Herneenversoja saa varmaan jo viikonloppuna! Krassin lapset kylvivät eilen, pussin mukaan sitä saa leivän päälle mahdollisesti jo viikon kuluessa kylvämisestä. Pinaatia oli tarkoitus laittaa tänään multiin, mutta näyttäisi siltä, että meillä sairastelu jatkuu...

Tomaattiakin on ja viinimarjaa. Taidan vielä salaattiakin laittaa, sitä kun kuluu suht paljon tässä taloudessa. Vaikka en käytäkään timjamia ja rosmariinia, ajattelin niitäkin laittaa. Siksi, että ipanoiden päiväkotiryhmät on nimetty näin. Saavat sitten "hoitaa" ne itse.
Onhan tuo varmasti aika arvokas kokemus nähdä, että ruoka ei tule vain kaupasta, hyllystä :)
TERVETULOA UUDELLE LUKIJALLENI ♥


2 kommenttia:

 1. Kasvattaminen on ihanaa! Mä olen tänä vuonna uhkarohkeasti laittanut tomaatitkin siemenestä saakka (isoimmat nyt 7cm pitkiä) ja saa nähdä ehtivätkö ne ollenkaan hedelmävaiheeseen =D
  Salaatti ja herneet on, tilli on helppo myös kasvattaa itse! Basilikaa yritän (toi sun itse kasvattama on upea..) ja avomaankurkkua & sipulia uutena kokeiluna. Saa nähdä mitä tulee ja pysyvätkö nuo loman yli hengissä!

  Hauskoja kasvattamisia ja terkut lapsille!

  VastaaPoista
 2. annukka:

  tilliä voisi kanssa laittaa, tykkään käyttää sitä vähän siellä sun täällä, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥