torstai 3. kesäkuuta 2010

Makes you feel beautiful

Kaikkeen sitä ihminen ryhtyy turhamaisuuksissaan.. Kävin kaksi viikkoa sitten, juuri ennen tyttöjen mökkireissua ottamassa ripsien pidennykset. Yllä oleva kuva on tältä aamulta ja ripset tosiaan jo sen kaksi viikkoa simmuissa räpsyneet, pidennykset ovat ainoastaan yläripsissä. Muistakaahan muuten neidot käyttää silmänympärysvoidetta *vinkvink*
Tässä kuvassa on alkutilanne, eli oma ripset. Minulla on addiktio ripsiväreihin ja kuten kuvasta näkyy, mielestäni sitä ei voi koskaan olla liikaa.. Aikamoinen ero näissä, vai mitä?
Haluan myös jakaa teidän kanssanne yhden mielestäni kaikkien aikojen kauneimmista kappaleista. Artisti on Sophie Zelmani ja kappale "If I could". Löytyy hänen uusimmalta levyltään ensimmäisenä raitana.
Video ei kai liity kappaleeseen mitenkään, joku on lisännyt siihen kauniita kuvia. Tämä vain oli oikeastaan ainoa järkevän kuuloinen versio, mitä youtubesta löytyi.
Kuunnelkaa sanoja ♥
Kaunista loppuviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Arvaa mitä... mä sorruin myös pari viikkoa sitten noihin ripsiin :D Vannottuani että niihin nyt en ainakaan IKINÄ sorru...! Mutta vannomatta paras :) Aluksi olin sitä mieltä, että ei nää nyt niin ihmeelliset ole, juostessakin olivat tiellä - mutta sitten totuin täysin ja nyt taidan olla ihan hieman koukussa. Kuinka pitkiä nuo sinun on? Mulla 8-11 mm ja näitä on aika vähän, en halunnut täyttä settiä vaan sellaset ihan luonnolliset.

  Tuo kappale pitääkin kuunnella illalla ajan kanssa kotona!

  VastaaPoista
 2. Marja:

  Ihanaa, että joku muukin on yhtä pöllö :) Omat ripseni ovat 12 mm ja juuri täydellisen pitkät. Ajattelin vielä höpsönä, että nämä kun sitten kerran otetaan, niin samantein pisimmät, mitä oli tarjolla!

  Ainoa, milloin koen näistä olevan mitään haittaa on aurinkolasit, joita sitten pidetään nenällä :)

  Kuuntele ihan ajatuksen kanssa tuo kappale, toivottavasti tykkäät.

  VastaaPoista
 3. Mulla kans ripsienpidennys ja en osaa enää olla ilman ;)

  VastaaPoista
 4. eiiiih, mä niin haluan kans ripsien pidennykset mutta joudun aina miettii 101 kertaa kun ne maksaa niin pirusti, mulla on ihan super lyhyet ripset ja haluisin niiiiin kovasti laittaa pidennytkset (ja lisäks oon tosi laiska meikkaan :D)

  VastaaPoista
 5. Janie:

  En osaa vielä yhtään sanoa, huollanko näitä, vai annanko tippua. Siis tykkään kyllä superisti ja on helpot, mutta...
  Ehkä huollan vaan kerran :) Ja jos se menee samaan kynsien kanssa, niin huollan toisenkin ja ehkä kolmannenkin..

  mine:

  Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Etsi vaikka joku paikka, jossa tehdään opisjelijatöitä. Opiskelijat on monesti jopa huolellisempia, kuin ammattilaiset ja hinta on edullisempi.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥