sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Parempaa tenaville

Kesäisillä kuvilla höystettynä palaan juhannuksen vietosta. Ihanat ilmat ja rentouttavaa, vaikka ötökät söivät meidät lähes hengiltä. Täysin totta, että tämä vuosi taisi olla hyttysille suosiollinen, auts!
Huomenna puran juhannuskuvia koneelle, mutta tänään haluan kertoa teille luontoystävällisestä vauvojen- ja lasten sarjasta. Nature Babycare on valmistettu luontoa säästävästi ilman öljyä. Vaipat ja kosteuspyyhkeet ovat biohajoavia, täysin.
Meillä kyllä Murukin käyttää tuota suihkugeeliä, on kuulemma hyvää, eikä kuivata. Itse tykkäisin kovasti jostain tuoksusta, mutta nämä ovat hajusteettomia, mikä ei ole ollenkaan huono homma herkkähipiäisten lasten ja aikuisten kannalta.
Suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Sarja valmistaa naisille myös biohajoavia, ilman öljyä valmistettuja siteitä ja pikkuhousunsuojia. Lisätietoja ja tuotenäytteen saat tästä.
Toivottavasti kaikilla oli lämmin ja mukava juhannus!

2 kommenttia:

  1. Tämä on tosiaan todella hyvä sarja! Vaipat ovat hyviä, me ei muita olla käytetykään. Meidän roskapussitkin ovat biohajoavia, joten kaatopaikalla näillä on suurempi mahdollisuus lopulta maatuakin kuin noilla muovivaipoilla (jotka eivät maadu). :)

    Tuo rasva on meidän vauvalle liian kevyttä kun hänellä on atooppinen iho, mutta käytän sitä kasvoilleni. Mulla hyvin herkkä kasvojen iho ja olen kokeillut paljon herkälle iholle tarkoitettuja kasvotuotteita. Tämä toimii erityisen hyvin ja ostan sitä ihan vartavasten itselleni. :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi:

    Kiva kuulla, että joku muukin tykkää tästä sarjasta :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥