maanantai 19. heinäkuuta 2010

Eilen haistoin syksyn ilmassa..

Hassua.. Eihän nyt ole vasta, kuin heinäkuun puoliväli! Johtuukohan se eilisestä sateesta? Tai siitä, että loma loppuu pian? Vai siitä, että joka puolella mainostetaan jo syksyä?
Tänään piti olla sateinen päivä. Varasin Nopsterille parturin ja kävin tenavien kanssa Ikeassa. Shoppailemassa, vein siis itseni terapiaan. Syötiin me siellä toinen aamupalakin. Aamupala on parasta. Jos rakentaisi koko päivän ateriat aamupaloiksi?
Ostin vanhalle julistetaululle uudet kehykset, oikein suuret. Lähdin ostamaan vain uusia tyynyjä sänkyyn.. Ostin ehkä jotain muutakin, HUPS.. Ihan kiva tästä tuli, nyt on keittiössä "uusi" taulu. Isompi. Täyttää paremmin tilan.
Nämä tässä oli aikaisemmin, tuollaiset itse askarrellut taulut. Kanelia, mantelia & chiliä.
Tykkään enemmän after -kuvasta

5 kommenttia:

 1. ihanat isot kehykset, ja ihana värimaailma! Sellainen kotipostaus olis sulta ihana nähdä :)

  VastaaPoista
 2. mine:

  kiitos! ja kiitos ideasta :) meillä on aika harvoin niin siistiä, että viitsisi enemmän kuvia julkaista, toisaalta tässä on tulossa elokuussa Nopsterin juhlia, joten hyvä syy siivota ja ottaa kuvia ;)

  VastaaPoista
 3. Olen jo kahtena iltana ajatellut ihan tismalleen samaa - miten voi jo nyt olla ilmassa syksyn tuoksua!?

  Ja aika hauska sattuma taas! Meillä on ollut työhuoneen seinällä vuosia sama juliste kehyksissä, mutta nyt uudessa kodissa ei ole enää paikkaa sille.

  VastaaPoista
 4. VOI EI! MINÄ HAISTOIN SAMAN!!!! Mutta olin ihan hiljaa, ettei kesä katoa... Voi surkeus! Se on siis totta...äääääääää!

  Juliste sensijaan on hieno :D Mulla on ollu toi sama vessan seinällä iät ja ajat meidän edellisessä kodissa. Tykkäsin tosi paljon, kunnes se tuli tiensä päähän. Ei ollu niitä kunnon kehyksiä :)

  VastaaPoista
 5. Jassu:

  Säästä ihmeessä juliste! Ei koskaan tiedä milloin sille löytyy taas paikka :) Omani on ostettu noin 2001 (oho..)

  Viivu:

  Kurjaa, että juliste on nykyisin atomeina.. Onneksi Ikeassa on uusiakin ihanuuksia. Tosin sinulla on kyllä kotona vaikka mitä kaunista.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥