sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Hiekkarantaa..

Autiota ja vähän vähemmän autiota. Terveisiä Yyteristä, edelleen mielestäni yksi Suomen kauneimpia paikkoja. Vaikka, hetkellisesti, tapahtuman jälkeen voin sanoa, että ei ole... Olimme siis Murun kanssa katselemassa Beach fudis tapahtumaa ja nauttimassa aikuisten ajasta.
Tällä kertaa saatte tuijotella enemmän minua, koska päätin kerrankin otattaa kuvia itsestäni.
Harmiteltiin, että ei tajuttu sittenkään lähteä aikaisemmin tänne ja mennä pääkatsomoon tuijottamaan pelejä. Monta hyvää peliä jäi näkemättä, mm. FC Gifun pelit.
Päivän rannalla nautittuamme oli ihanaa päästä hotelliin. Yövyimme Sokos Hotel Vaakunassa, pehmeissä ja puhtaissa pedeissä. Kääriydyimme superpehmeisiin pyyhkeisiin (olivat ilmeisesti ihan uusia) ja päätimme lähteä ruokkimaan sielun jälkeen myös kehoa.
Sisleyn tennismekko, tämän kesän ehdoton suosikkini!
Lähempää kuvaa oli vielä pakko laittaa, että näette "aurinkolasini" :D Vaikka niitä ei ihan varsinaisesti enää olekaan päässä.. Se siitä rajattomuudesta..
Päätimme syödä Amarillossa. Joimme romanttisesti kuohuviiniä kuohuviiniä, mutta täytyy myöntää, että pöydästämme oli suora näköyhteys lähimpään telkkariin, sekä jalkapallon MM-kisoihin..
Toivottavasti teilläkin oli ihana viikonloppu!
Kävikö joku lukijoista nauttimassa tunnelmasta Porissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥