tiistai 27. heinäkuuta 2010

Lastenhuoneesta

Pieni kurkkaus lähinnä yksityiskohtiin. Koska kyseessä on tosiaan lasten huone, näyttää se useimmiten.. noh.. vähemmän kuvaukselliselta.. Olen yrittänyt tehdä siitä sopivaa molemmille, mutta ei kuitenkaan unisexiä, vaan niin, että molemmilla on omia juttuja. Nopsteri alkaa vaan jo vaatimaan ihan isojen poikien tekstiilejä, sellaisia, mistä me ei olla samaa mieltä.
Ehkä me sovitaan sitten jotain ja saadaan uuteen kotiin Nopsterille ihan omannäköinen (lue: kompromisseja) huone.
Naapuri lahjoitti Tirppanalle kaksi ihanaa pikkuista nojatuolia.
Nopsterin parven alareunassa roikkuu Pikkuisesta Puodista tilaamani viirinauha. Parven pohjaan, eli piirustustilan kattoon on viritetty lisäksi tähtivalot, jotka loistavat yötäpäivää. Yksi niistä vähän repsottaa, joten sekin pääsi kuvaan :)
Ikean verhot, ihan uudet sellaiset. Ostettu viime reissulla. Minusta toistivat kivasti tuota seinien sinistä, juuri oikea sävy. Olivat kuitenkin mielestäni hassut, kun laitoin verhokiskoille noista lenkeistä, joten vähän taittelin niitä. Voin leikkiä, että ne etäisesti muistuttavat myös lippunauhoja.
Unikaverit on kerätty sängyistä kaikki isoon koriin piirustustason alle. Sieltä saa illalla hakea ja aamulla palauttaa, vaikka kaikki. Kunhan eivät loju ympäri huonetta ja sänkyjä.
Meidän pikku picassot tarvitsevat vielä alustoja. Taso on saanut osumansa tusseista, jotka onkin myöhemmin takavarikoitu viisastuneena hyllyn päälle. Kiitos myös taikasienen keksijälle!
Tykkään lasten taiteesta ja olenkin kehystänyt sitä heidän ja meidän iloksemme. Valitettavasti kaikki taideteokset eivät mahdu aina esille, mutta äiti valitsee sieltä esille muutaman. Myös eri juhlapäiviin sopivat tekeleet on laatikoitu ja varastoitu odottamaan esillepääsyään. Minusta on kiva vaihtaa näitä vaudenaikojen mukaan. Pääsiäisenä keittiötä koristi pääsiäistaide.
Muutenkin eräänlaisena siivoufriikkinä tykkään siitä, että asioilla on paikkansa ja ovat paikoillaan.. Harmi, että meidän perheessä muut eivät juurikaan jaa ideologiaani, joten olen joutunut oman mielenrauhabi vuoksi luopumaan periaatteistani. Kyllä meillä lapsetkin siivoaa. Meillä saattaa olla sekaista, mutta ei likaista :)
Koreja on molemmille omansa. Näissä säilötään pinnejä ja koruja. Kelloja ja gogoja.
Teitä on pian 10 000 uniikkia kävijää. Olisiko siinä hyvä saavutus lahjoittaa teille jotain? Minusta on kiva, että teitä on kertynyt ja olette jaksaneet kommentoida. On aina mukavaa avata blogi ja huomata, että jollain oli minulle asiaa, että herätin ajatuksia, niin paljon, että siitä teki mieli kirjoittaa. Tykkään teistä!

3 kommenttia:

 1. Kauniita yksityiskohtia! Toivoisin itselleni vielä aimo ripauksen organisointitaitoa, jotta lastenhuoneessa olisi joku "punainen lanka". Nyt se on lähinnä mallia Hiroshima :D

  VastaaPoista
 2. ai että noi taulut on ihania (:
  melkein alko tehdä mieli hankkia lapsia, että voi sisustaa lastenhuoneen! :D

  VastaaPoista
 3. Soccermom:

  kiitos! kyllä se meidänkin punainen lanka taitaa olla suurimmilta osin ihan jonkun muun värinen :)

  mine:

  kiitos :) välitän kehut picassoille

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥