tiistai 20. heinäkuuta 2010

Nams!

Postilaatikkoon tupsahti eilen kuukauden kirja kirjakerhosta. Yleensä peruutan nämä, harvoin on sellaista, mistä nimenomaisesti tykkään.. Mutta he olivat varmaan kuulleet, että keittokirjat ovat heikkouteni ;)
Sirpa Talkan - Makeaa ja suolaista puutarhasta on todella kattava opus. Se on jaettu kolmeen osioon, sitä mukaa, kun sato kypsyy. Osassa ohjeita on opastettu vaihe vaiheelta teko.
Takahakemistoon on lisäksi jaettu ohjeet ainesosan mukaan (mustikka, raparperi...) Ohjeet ovat suhteellisen yksinkertaisia ja helppoja toteuttaa. Väittäisin jopa, että jauhotonkin peukalo osaa näitä leipoa.
Kuvat ovat niin kauniita, kuten layoutkin, että kirjan voisi ostaa itselleen ihan niiden takia. Ohjeisiin on lisätty vinkkejä.
Miltäs kuulostaisi:
- omenatohvelit
- yrttiset katkarapumuffinit (kuvassa)
- kevätkeijun juoma
-lakattoman lakkahillo

2 kommenttia:

 1. Kivalta kirjalta vaikuttaa!

  Itse kyllästyin muutama vuosi sitten kirjakerhojen tarjontaan ja lopetin jäsenyydet kaikissa, eipähän ainakaan tarvinut peruutella aina. Nyt olen vain Jujussa ja sekin tökkii - ja pahasti.

  Edelliseen postaukseesi liittyen, minäkin haistoin (ja tunsin) syksyn pari iltaa sitten. Mainitsinkin siitä kotona ääneen. Vaikka syksystä niin kovin tykkäänkin, niin ei kait se vielä...ei voi vielä!

  VastaaPoista
 2. Marielisa:

  Syksykin on kyllä ihanaa, mutta olet siinä ihan oikeassa, ei vielä.. Hetki kesää vielä.

  Olen nyt muutamassa kirjakerhossa ollut jäsenenä. Kun olen tilannut "pakolliset" kirjat, voin vaihtaa kerhoa ;)

  Eikös tuo juju ole jokin askartelukerho tms? Muistaakseni joskus sitä miettinyt.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥