keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Nojatuolista matkalle

Useasti, kun katselen telkkaria tai luen kirjaa minulle tulee palava halu päästä matkustamaan. Matkustuskohteeni saattaa jonkun mielestä olla outoja. Joukossa ei nimittäin ole Thaimaata tai Hawaia, ei Bulgariaa eikä muutakaan aurinkorannikkoa.
Minun matkustuskohteeni ovat kuvia ja tunnelmia.

USA:

Oletteko seuranneet Gilmoren tyttöjä? Miten olisi Stars Hollow. Tai syksyinen kiitospäivän juhla. Ihana pikkukaupunki, jossa ihmiset ovat ystävällisiä ja osallistuvia.

New York:

Keskuspuiston aurinkoinen lenkkeilyaamu. Tai eikös siinä ole kaikenmoisia saaria, kuten Long Island tai Ellis Island. Ihanat esikaupunkialueet, tyyliin täydellisissä naisissa tai Jon and Kate +8, eli näissä tapauksissa se elämäntyyli. Aamiainen Tiffanylla.

Italia:

Kuka on nähnyt Toscanan auringon alla? Tai lukenut Italiaan sijoittuvia ruokakirjoja! Kiireettömyys ja hyvä ruoka. Perhe. Ja tempperamenttini puolesta sopisin sinne täydellisesti. Aurinko ja hyvin kaukaa aavikolta puhaltava tuuli, valkoinen kartanomainen kivitalo, laattalattiat, avoimet ovet ja tuulessa liehuvat valkoiset verhot.

Ranska:

Picnic pariisissa. Kapeat kujat ja pimeät illat. Pujottelu kujilla ja patongin syöminen kynttilän valossa. Aamukahvi kahvilassa ja croissant. Eleganssi.
Entäs se laventeli ja viinitilat!

Kreikka:


Mamma Miasta tutut karut maisemat. Ruoka, joka maistuu ihan oikealle. Tomaatit ovat kypsiä ja makeita, kuin mansikat. Vanhojen naisten viisaus ja kasvoista huokuva elämänkokemus.

Englanti:

Suuret vanhat linnat, aatelisten elämä, puutarhat. Maaseutu ja nummet, pienet pubit. Teekutsut.

2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia ja tunnelmia! Lähtisin noihin kaikkiin paikkoihin :-)

    VastaaPoista
  2. Jassu:

    Kuvat on internetin ihmeellisestä maailmasta, mutta kuvastavat aika hyvin sitä, mitä koitan hakea tällä..

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥