lauantai 24. heinäkuuta 2010

Pikameikkiä

Meidän keittiön pöytä on aika villissä kunnossa. Onhan se kyllä "vanhakin" ja saanut omat haavansa ja arpensa ipanoiden ansiosta. Reppana. Vuorotellen nuo kaksi rauhallista ruokailijaa ovat istuneet paikoillansa pöydän päässä ja antaneet palaa. Tiedättekö, kun elokuvissa, vankiloissa tms tyypit vaativat ruokaa ja välineet viuhuu?

Hain varastosta joululiinan. Tai siis tässä se kysymys oikeastaan tuleekin.. Onko tämä nyt täysin miellettävissä joululiinaksi, vai voinko kuvitella sen tuovan lämpöä ja kodikkuutta hieman maalaisella tunnelmallaan?
On vaan helppoa tuo pikameikkaus! Nyt meidän hirviö on muuttunut noh.. ei nyt ihan kaunottareksi, mutta edes välttäväksi.
Tilasin tämän viime jouluksi Jotexista, metritavaraa ja sellaista likaa hylkivää. Vähän kuin kerniä, mutta ei sinnepäinkään ;)

2 kommenttia:

  1. Kätevä pikameikkaus:) Kyllä mä miellän punavalkoruudun sellaiseksi klassiseksi maalaishenkiseksi keittiötekstiiliksi, joka toimii ympäri vuoden!

    VastaaPoista
  2. Unelma Säleikkö:

    Mahtavaa! Sitten meitä on ainakin kaksi :) Jotenkin vain ajatus jäi roikkumaan ilmaan, johtuen varmaankin siitä, että ostin sen tosiaan jouluksi.

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥