maanantai 12. heinäkuuta 2010

Valkeaa unelmaa


Vihdoin löysin päiväpeiton, joka kelpasi ja oli kohtuullisen hintainen. Olemme siis tähän asti oikeastaan olleet aina ilman päiväpeittoa. Päiväpeitto, mikä ihana tekosyy pedata sänky!

Sopii mielestäni tosi kivasti. Tuon päätyseinän kanssa en vain tule toimeen. Vieläkään. Enkä väliaikaisen verhonkaan. Minä en tykkää niistä, enkä usko, että nekään tykkää olla meillä. Onko kellään hyviä vinkkejä? Laittakaa vaikka linkkiä, jos tiedätte jonkun kivan tekstiilin tai maalin/tapetin, joka sopisi.
Vielä on kesälomaa jäljellä.
Kiitos!

5 kommenttia:

 1. Juuri samanlaista päiväpeittoa olen miettinyt minäkin! Vinkkaisitko mistä omasi löysit? Onko väri ihan kirkas valkoinen vai luonnonvalkoinen?

  Me maalasimme juuri uuteen asuntoomme muutaman tehosteseinän, myös tuon sängyn päätyseinän. Maalaaminen on kyllä ihan hauskaa puuhaa, varsinkin jos ei ihan koko taloa tarvitse maalata.

  VastaaPoista
 2. -Jassu-:

  Tuo päiväpeitto on Ikeasta ja malli on kilan. On kaksipuolinen niin, että toinen puoli on kermaa ja toinen vaaleaa beigeä, suurinpiirtein. Niitä on myös muita väriyhdistelmia :) Alessa hinta oli noin 30e!

  Värieron huomaa niin, että nuo tyynyt ovat ihan puhtaanvalkoisia.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä! Itse asiassa olenkin sitten tuota päiväpeittoa Ikeassa jo hypistellytkin ja toinen harkitsemani malli on Ellokselta. Katsotaan mihin loppujen lopuksi päädyn.
  Mukavaa helleviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Ihana vaalea päiväpeitto. Harmittaa kun menin ostamaan tuon saman tummanruskeana/beigenä. Toi vaalea olis ollu niin paljon parempi...

  VastaaPoista
 5. Unelma Säleikkö:

  Harkitsin myös sitä tummempaa aikaisemmin, oli minusta ihanan kodikkaan lämpöinen. Mutta toisaalta, kun on jo tumma sänky...

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥