tiistai 10. elokuuta 2010

Done some serious shoppin'

Viime perjantaina päätin harrastaa shoppailuterapiaa. Kyseessä on seuraavanlainen malli: jos ostat mahdollisimman nopeasti ja oikeastaan kukaan ei näe sitä, silloin koko tapahtumaa ei ole tapahtunut. No ehkä tiliotteessa..
Suuntasin siis paikalliseen ostoskeskukseen, hain yläkerran kahvilasta evääksi Cafe Mochan (nam!) ja aloitin..
Country Whitesta mukaani lähti tämä kyltti. Yksi hauskimmista, mutta ei millään tavalla tökerö. Tämä voisi olla mainio keittiön ruokapöydän luona, siinä suuren taulun yllä.
Munakori on ollut hankintalistallani jo jonkin aikaa. Koska kirppariltakaan ei ole löytynyt sopivaa, en epäröinyt hetkeäkään, kun näin tämän. Voisihan sitä vähän kolhia vielä vai..?
Liina tai oikeammin kangasservetti sopi koriin ja kotimme väreihin niin hyvin, että sekin lähti mukaan. Saanen huomauttaa, että tämä kaikki tapahtui äärettömän nopeasti. Olen luonteeltani sellainen, että jos jään pohtimaan hankintoja, usein käy niin että jätän ne kauppaan. Höh.
Munat on prismasta.
Viikonloppu alkaa usein tuoreilla kukilla. Arkisin ja ruuhkavuosina niistä ei juurikaan ehdi nauttimaan, mutta viikonloppuina aika usein hidastuu. Ja niin hidastuu tahtikin. Valkoiset kukat ovat kauneimpia, mitä tiedän. Kukilla ei siis niin väliä, kunhan ovat valkoisia.
Tiimarista löytyi potentiaaliset koristeet. Onhan nämä ihan kivoja näinkin, kulhossa, mutta tekee mieli edelleen jalostaa ideaa eteenpäin..
TERVETULOA UUDELLE LUKIJALLENI ♥

2 kommenttia:

 1. Tuo kyltti on mahtava, bongasin sen jo jostain toisesta blogista kerran! Missä tuo kauppa fyysisesti sijaitsee, josta sen ostit?

  Hauska postaus. Joskus harrastan tuota vastaavaa pikashoppautusta itsekin=D

  VastaaPoista
 2. jarna:

  kiitos!
  Country White sijaitsee Jumbossa, siinä ihan pääsisäänkäynnin vieressä :)
  Siellä on paljon muitakin kylttejä, mutta ei sitä mitä seuraavaksi haikailen..

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥