keskiviikko 11. elokuuta 2010

Toiveesta

Yksi lukijani pyysi kuvia kotoamme. Vastasinkin hänelle, että meillä on usein suloinen sekasotku, jota ei ihan kamalasti tee mieli kuvata, mutta hei! Arvatkaa mitä? Koska me juhlittiin synttäreitä, on kotia taas vähän ehostettu, korjailtu ja siivoskeltu. Joten tässä on meidän puuterihuone:

Olemme tehneet hyvinkin 90-lukulaiseen wc:n pientä pintaremonttia. Kaakelit maalattiin osittain kaakelimaalilla (harmaa) ja saumat valkaistiin raikkauden vuoksi valkoisella saumakynällä. On muuten huippujuttu! Minkäänlaista tasoahan täällä ei alunperin ollut, joten hyvin kapeaan vessaan tuli hyvin kapea taso ja ah.. malja-allas.

Alastomalle seinälle oli hieman pakko tunkea jotain ja edellisen omistajan kaakeleihin ruuvaama pulttimutteri oli aivan passeli jättiläiskellolle.
Lattialaatat ovat edelleen alkuperäiset ja suunnittelinkin saumojen valkaisemista, mutta kohtalo puuttui peliin ja näinollen meille on tulossa pienehkö (toivottavasti) lattiaremontti, jolloin nämä koulun pukuhuoneen tyyppiset laatat joudun valitettavasti tuhoamaan, sääli.. ;)
Tässä lattiassa ei ole myöskään lattialämmitystä, joten sen virkaa palvelee toistaiseksi ihanan pehmeä villamatto. Joka ei muuten ole likainen, kuten kuvassa mielestäni näyttää..
Yksinkertaiset käsipyyhenaulakot

Ja yksinkertaiset käsipyyhkeet. Suosin tekstiileissäkin valkoista, joku saattaisi sanoa tylsäksi, mutta me tykätään. Lemppareitani on ehdottomasti Luhdan pyyhkeet, superhyvälaatuisia! Olikohan tämä malli nimeltään aalto...


Ja koska alkuperäinen valaistus oli myös suunniteltu siellä 90-luvun alussa, kyseessä oli tietenkin ihana loisteputki. Valoa siitä tulee kyllä, mutta päädyttiin nyt kuitenkin näihin spotteihin.. Ei ehkä ihan vaivattomimmat, koska näillä on tyyppivikana palaa suht usein. Tai hei! Ehkä meidän lamppuja poltteleekin se kotikummitus!

9 kommenttia:

 1. Minunkin suosikki on sama pyyhemerkki: luhdan aalto! Eipä meillä muita käsipyyhkeitä enää juuri olekaan...Laudeliinoina ne pienemmät on passeleita ja jättikoon pyyhkeet on rannalla huippuja.

  VastaaPoista
 2. jarna:

  meillä on käsipyyhkeinä juurikin ne pienimmät, mutta toihan on hyvä idea, että saunaan!

  VastaaPoista
 3. mä tykkään kanssa noista luhdan aalto pyyhkeistä. JA meillä noi pienimmät pyyhkeet toimii just laudeliinoina ja pojan käsipyyhkeinä. Isommat ovat sitten varsinaisina käsipyyhkeinä.

  Kivan näköiseksi olet tuunannut teidän vessan!!

  VastaaPoista
 4. lattenainen:

  kiitos! mä suojelen niin noita mun rakkaita pyyhkeitä, että tahmatassujen käsipyyhkeinä toimii ikean "pesulaput" siis ne ihan pienet, missä on kulmassa aina erivärinen lenksu :)

  VastaaPoista
 5. Ihana... voin vaan haaveilla tyylikkäästä kodista / edes vessasta ;) Ehkä seuraavaan kotiin ehtii laittaa... tai sit mä en vaan ole semmoinen, että osaisi pitää paikat siistinä ja jaksaisin suunnitella...

  Kivoja juttuja sulla taas blogissa monta, lueskelen kesän jäljiltä lukematta jääneitä.

  VastaaPoista
 6. annukka:

  tervetuloa lomalta ja kiitos!

  VastaaPoista
 7. Kivannäköistä :) Meillä myös luhdan aaltoa :D

  VastaaPoista
 8. tosi mahtava tää vessakin :D Pitää varmaan katsoa kaikki teidän remppapostaukset ja kommentoida jokaiseen jotain xD

  Mitä ajattelitte thdä lattialle? Mehän laitettiin vaan uus muovimatto sinne, tykkään kyllä tosi paljon! Siis kun ostettiin keväällä tupa ja nyt oikeastaan kaikki on laitettu uusiksi.

  Ihan sikahieno toi peili!

  VastaaPoista
 9. Jensba:

  Kiitos :) Me ei koskaan oikein "ehditty" tehdä lattialle mitään, ennenkuin myytiin vanha koti. Ajasta se ei ollut kiinni, kolme vuotta kun siinä asuttiin..

  Jos nyt pitäisi päättää, niin isoja valkoisia laattoja laittaisin kyllä :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥