sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Keltainen keinu

Nopsterin uusi potkulauta, isojen potkulauta on ollut kovassa huudossa. Liian iso, sanottiin, ehkä sitten ensi keväänä. Luuletteko, että pieni poika välittää pätkääkään koosta.. Tällä on opittu menemään ja lujaa! ..Yleensä on muuten kypärä päässä, jotenkin tänä aamuna sen unohdin..
Vaikka asumme pk-seudulla, asumme kuitenkin "ihan maalla". No, maalla on mukavaa! On niin helppoa lähteä tuohon viereen, katsomaan heppoja, ihmettelemään traktoreita ja sienimetsään. Kivaa on myös käydä syöttämässä ankoille leipää! Sorsiahan ne kyllä ovat..
Sorsia oli tänään hurja määrä! Nopeasti laskettuna toistakymmentä. Nokkimisjärjestys on selvä: nopeat syövät, hitaat eivät.
Ilma oli aamusta jo todella viileä. Kyllä se syksy nyt tulee. Hengitys huuruaa ja hanskat on tarpeelliset. Aurinko ei enää lämmitä. Kesän rusketuksesta on jäljellä enää muisto.
Kotiinpäin mentäessä pysähdyttiin läheisen koulun pihalla keinumassa. Keinuja on yhteensä kuusi. Viisi mustaa ja yksi keltainen. Tarvitseeko mainita, mihin keinuun jaetaan vuorot..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥