lauantai 4. syyskuuta 2010

Kirppuja

Meillä on naapurin kanssa tapana käydä silloin tällöin viikonloppuisin kirpputorilla. Tai oikeastaan naapuri taitaa käydä joka viikonloppu, minä tuppaan mukaan välillä. Reissut ovat kivoja! Lähdemme jo puoli seitsemän, huh! Mutta oikeastaan se ei tunnu liian aikaiselta. Vapaaehtoinen aikainen herätys on kiva, pakollinen vähemmän kiva.
Viime viikonloppuna, tarkemmin sunnuntaina tein jälleen löytöjä. Farkkumekko on merkiltään blah-blah (tietääkö joku onko se ihan "oikea" merkki?). Pituutta sillä löytyy juuri polven alapuolelle, joten käy myös office-käyttöön. Vyötä en ole vielä käyttänyt. On vähän pitkä, siihen pitää keksiä joku lisälenksu, ehkäpä hakaneula pitämään häntä paikoillaan?
Denim on hyvin tummaa, lähes mustaa. Nappilistat molemmilla sivuilla kivat yksityiskohdat. Saappaatkin löysin, kokonaisuuteen sopivat. Yhteishinta koko setille 11e. Ei paha :)
Päivät tuntuu kiitävän ohitse, uutta opetellessa. Ihan kaikinpuolin. En minä teitä ole unohtanut! Ollaan kyläilty paljon ja tänään käytiin uimassa, uimahallissa. Sinne ei kai kameraa saa ottaa mukaan?

4 kommenttia:

 1. Minulla on samanlainen mekko - myös kirpparilta ostettu, josta sittemmin on tullut yksi suosikki vaatteistani : )

  VastaaPoista
 2. Amalia:

  Näyttäisi olevan siis toisen roska ja toisen aarre :) Hyvä maku siis sinulla

  VastaaPoista
 3. kylläpä oot tehnyt hyviä löytöjä!! Toi mekko on nätti!!!

  VastaaPoista
 4. lattenainen:

  kiitos! tykkään siitä itsekin tosi paljon :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥