keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Koreja

Tehän istutatte minuun vallan taas sisustuskuumeen! Vasta, kun olin miettinyt, että oikeastaan meillä on kaikki, mitä tarvitaan.. No arvatkaa onko?
*
KYSYMYS: Missä teillä lojuu puolikäyttöiset vaatteet?
*
Meillä ne lojuu makuuhuoneen lattialla esteettisessä kasassa.. Sängyn päätyyn voisi harkita koria, mihin ne kauniisti viikkaisi. (lue: heitetään kiireessä ryppyisenä)
Mites pyykkikorit? Jos kylppärissä ei ole tilaa sille, voiko niitä laittaa eri huoneisiin?
Jos lasten huoneessa olisi omansa lasten vaatteille ja vaikka aikuisten makuuhuoneessa omansa. Tuleeko niitä tyhjättyä?
Ehkä, kun oppii ajatukseen.
Nyppii, kun se (kankainen) pyykkikori on suihkutilassa ja Tirppanalla tapana istua suihkussa viemärin päällä ja leikkiä Nooaa vedenpaisumuksessa.
Ikeassa on muuten joskus ollut tyrkyllä sellainen matalampi rottinkikori, missä on kahvat päädyissä. Monesta blogista olen sen bongannut.. Onkohan niitä vielä? Jos ei, oletko valmis luopumaan omastasi? Meillä on lämmin koti sille, tosin varoitus siitä päivittäisestä vedenpaisumuksesta liittyy kauppaan.

Ja hyllyjen ja kaappien päälle koreja! Verhoista en lähde edes puhumaan..
Ne valkoiset paksut odottaa minua kaupassa!2 kommenttia:

  1. Mä olen huomannut käteväksi ratkaisuksi puolikäytetyille vaatteille erilaiset naulakko-systeemit. Ikeasta saa yksittäisiä koukkuja ja näyttävämpiäkin naulakkoratkaisuja. Naulakossa voi roikkua vaikka koruja tai nätti laukku -ja sitten yöksi ne ylimääräiset vaatteet roikkumaan. Tosin allekirjoittaneella kasaantuu niitä vaatteita usein aika paljon siihe naulakkoon... eikä mekään niistä lattia/tuolinpäällysmytyistä olla ihan täysin eroon päästy;)

    VastaaPoista
  2. Unelma Säleikkö:

    Väittäisin, että naulakot meillä saattaisivat aiheuttaa tavarakaaoksen lattioiden sijasta seinille :D

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥