tiistai 21. syyskuuta 2010

Kun kotiin tulee syksy..

Pitääkö silloin vaihtaa tekstiilit toisiin?
Käykö valkoiset verhot?
Ei kai syksyn tarvitse olla tumma, saahan vaaleastakin tunnelmallisen..
Jos vaihdankin ohuet valkoiset paksumpiin vastaaviin?
Toisaalta eikö juuri syksystä kevääseen ole se pimeä kausi, jolloin tahtoisi kaiken mahdollisen valon sisälle?
Puhkoa seinään uuden ikkunan..

Tekisi mieli hankkia pari uutta viherkasvia, puksipuu ainakin!
Mutta eikös ne ole kevään juttuja nekin?
Jos toisi viikonloppua varten jotain pihalta pöytäkoristeeksi?
Värikästä ja luonnonläheistä.
Sainkin idean yhdestä blogista, se pitää enää toteuttaa..
Millainen on sinun siirtymäsi sisustuksessa?
Kuvat: Slettvoll

4 kommenttia:

 1. Kyllä valkoiset verhot käy, ne on niin ajattomat. Ohuista se pieni valonpilkahdus ehkä tulisi läpi, mutta kun lumi tulee niin valoistuu muutenkin taas :) Valkoinen tuo oman valoisuutensa kuitenkin, on se paksu tai ohut...

  Mulle tuli eilen postiin Hobbyhallin paketti, siellä on valkoiset verhot :) Ohuet. Niiden kaverina mustat paksummat ja valkoinen päiväpeite myös =) Lisää vilttejä pitää ostaa, niitä pitää olla jokanurkassa, että ne on aina lähellä kun olen niin kova palelemaan!

  Viherkasvit on kivoja! Harmi vaan, tapan ne aina :( Ihmeen hyvin olen kultaköynnöksen ja rahapuun saanyt pysymään hengissä ;) Mutta niistä saa aina kivaa ilmeen muutosta!

  Vaahteranlehdet on ihania väripilkkuja!

  VastaaPoista
 2. Hmpfh, mulla ei taida olla mitään siirtymää... en jaksa vaihtaa verhoja enkä tyynyjäkään - samoilla mennään kuin kesäkausikin! Tosin himoitsen juurikin tuon Slettvollin uusimman kuvaston tyylisiä sisustuksia! Ja mikä hulluinta, yleensä syksyn tullen kyllä vaihdan olkkariin tummemman maton ja tummemmat tyynynpäälliset - missä ei sinällään ole mitään järkeä kun muutenkin on niin harmaata ja pimeää...

  Sateista tiistaipäivää :)

  VastaaPoista
 3. Minusta valkoinen käy aivan hyvin syksyynkin. Eipähän ainakaan ole niin ahdistavan pimeää sisällä, kun ulkona on taatusti.

  VastaaPoista
 4. Olet kyllä oikeassa, että johan syksy on jo pimeä ja miksikäs sitä tarvitsisi enää tekstiileillä tummentaa. Minun syksyni ei varmaan tuo sisustukseen muuta kuin kynttilät ja muita valonlähteitä. Leikkokukatkin piristäisivät. Ihanaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥