maanantai 20. syyskuuta 2010

Mitä tänään syötäisiin?


Tuntuu, että syödään päivästä toiseen aikalailla samoja ruokia ja tiedän, että teitä on muitakin.. Mikäs siinä oikeastaan, jos kerran kelpaa.
Vaihtelu virkistää, mutta erikoisuudet ei kelpaa.
Jauheliha on hyvää ja nakki saa suun vettymään.
Meidän ipanat on selkeästi gourmet herkkusuita!

Nyt vinkkejä kehiin! Jos jokainen lukija laittaa yhden vinkin, saadaan rekisteröityneiden perusteella jo kolmekymmentä eri ruokaa!
Joka toisesta ruokavinkit kahdeksi viikoksi.

Tulevana viikonloppuna pääsen taas toteuttamaan itseäni!
Vieraita siis..
Hmm..
Ainakin sunnuntaille kalavoileipäkakku
Lauantaina enemmän ruokavieraita, ehkäpä salaattia ja makeakin kakku?
Vinkkejä vaan kehiin, toisten ruuat maistuu aina paremmalta ;)

5 kommenttia:

  1. Meillä tätä nykyä yksi suosikeista; jauhelihakiusaus. Oma muunnos siis kinkku/janssoninkiusauksesta. Elikkäs perunasipulisekoitusta, paistettua jauhelihaa maustettuna lihaliemikuutiolla, kermaa, päälle juustoraastetta. Uuni 200 c tunti. Nam! Lapset tykkää :)

    VastaaPoista
  2. Meillä lohikiusausta syödään mieluusti, lisäksi omatekemää kasvishernekeittoa, soijarouhekastiketta ja tagliatellea, vegepizzaa, thaimaalaista kanakeittoa...Kaikkiin löytyy ohjeet blogistani ruokaohje-tunnisteen alta ja paljon muutakin siellä on=)

    VastaaPoista
  3. Kanafileitä, kermaa, paprikaa, homejuustoa, ananasta pannulle - riisit tms. kaveriksi. Nam. Ja helppoa =) Tosin fileet on hintavia, toimii filesuikaleillakin, muttei ihan niin gourmet ;)

    Niin ja tuskin teidän postilaatikossa vikaa on, kusti polkee vaan joulukortteja harvoin näin syyskuussa ;)

    VastaaPoista
  4. Kati: täytyypä tehdä tota, kiitos! olin aivan unohtanut tuon ruuan olemassaolon..

    jarna: hernekeittoa olen kanssa miettinyt, on vielä mietintäasteella. tarkoitus on tehdä ihan alusta loppuun! täytyypä käydä kurkkimassa blogissasi, kiitos vinkistä :)

    annukka: just ostin prismasta kilon fileitä alle 6e hintaan, meinasin, että perus muusin kanssa tarjoan, mutta taidankin kokeilla sinun versiotasi!

    VastaaPoista
  5. Tällä hetkellä meidän lasten lempiruoka taitaa olla jauhelihaspagettivuoka, eli puolet (350g) pussista pätkäspagettia keitetään kypsiksi. Jauheliha (400g) ruskistetaan ja sinne sekaan n. 100g tuorejuustoa joko valmiiksi pippurimaustettua tai sitten maustamatonta ja itse maustaa maun mukaan. tomaattisosetta sekaan 70g ja lihaliemikuutio. Sitten kaadetaan vuokaan ja sekaan vettä n. 5-7dl ja uuniin vielä hautumaan 200 astetta ja 25-40 min

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥