sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Rainy dayz

Tänä viikonloppuna olemme uhmanneet säätä. Saatiin lähes koko puisto itsellemme! Oikeat vermeet vaan niskaan ja menoksi. Meidän duracelit olivat niin täynnä virtaa, että sitä oli aivan turha edes yrittää purkaa sisällä.
Muistaakseni pari vuotta sitten automatkan päähän uusittiin hieno Sinirikon puisto. Laitettiin kaikki viimeisen päälle ja hienona se on pysynytkin. Oikeastaan ainoana tuhottuna on mielestäni yhden keinun turvavyöt. Kiitos siis kaikille, jotka auttavat pitämään puistoa kunnossa ja puhtaana.
Siellä on jopa nostalginen labyrinttipeli!
Keinuja on rivissä niin monta, että jonoa ei juurikaan synny. Liukumäkiäkin moneen makuun. Kiipeilytelineitä, keinulauta, hyppelyruudukoita.. Ei puutoksia!
"Minä olen musta spiderman, ole sinä punainen spiderman!"
Tämän funkio ei ole vielä täysin avautunut minulle :) Siinä on siis kolmella sivulla vastaava aukko, eri ilmeellä. Yläosa avoin. Ehkä sitä pelataan kolmistaan? Ehkä sinne heitetään palloa ja katsotaan mistä se tulee ulos?
Tänä viikonloppuna ollaan:
- surtu läheisen poismenoa
-puistoiltu
-syöty hyvin
-nukuttu paljon
-käyty uimassa
-pesty tajuton määrä pyykkiä
(väitän, että ne lisääntyy pyykkikorissa keskenään..)
Elämä jatkuu silti, pakkohan sen on. Vaikka tuntuu pahalta, ei me voida jäädä ja pysähtyä. Voimaa saa lasten naurusta ja ilosta. Niissä on energiaa.

1 kommentti:

  1. Jaksamista! On se aina kauheaa, kun jonkun läheisen menettää.

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥