torstai 30. syyskuuta 2010

Soup, Soap & Salvation


Torstai on keittopäivä.
Höyryävän kuumaa makkarakeittoa
ja
perunarieskaa

Nopsteri oli sekoitusmestari,
Tirppanalla kunnia mitata.
Pistelivät molemmat.

Perunamuusia noin 3dl (tähteet tai vaikkapa pussista, voit käyttää tähän vaikkapa saman verran puuron jämiä)
2 munaa
noin 3 dl vehnäjauhoja (myös ohra tms käy)
suolaa

Paista noin 10 min
kunnes pinta täplittyy

Ja tietysti kylmää maitoa!

5 kommenttia:

  1. ite tehtyä rieskaa, oih! ohje kuulostaa sen verran helpolta, että vois itsekin kokeilla :)

    VastaaPoista
  2. Chatrin:

    On tosiaan helppoa, suosittelen :)
    Taikinaan vaan sekoitus, ei vaivausta. Oli jäänyt näköjään tuosta pois, niin lisään tähän

    VastaaPoista
  3. Ihana ohje. Leipominen on kivaa kunhan se on TOSI helppoa ja nopeaa:) Kaunis on lautanenkin, harmi että sarjaa ei enää valmisteta.

    VastaaPoista
  4. Unelma:

    Kiitos :) Tosiaan, tuota ei ainakaaan saa tässä värissä, muistaakseni muita värejä taidetaan valmistaa?

    VastaaPoista
  5. Rieskoja täytyykin kokeilla, kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥