perjantai 17. joulukuuta 2010

Väliaikatietoja..

Meillä remontoidaan vaatekaappeja tällä hetkellä. Voin kertoa, että kun neljän ihmisen kaikki vaatteet otetaan vaatekaapeista ulos (ja tietysti kaikki muu, mitä sinne onkaan tullut varastoitua reilussa kolmessa vuodessa..), silloin koko koti on yhtä suurta vaatehuonetta..

Allekirjoittaneella on taipumus hamstrata vaatetta, isojen ja pienien. Outleteistä, tarjouksista, ystäviltä, seuraavia kokoja jo kaappiin odottamaan. Toki ei itselle, minä ajattelin pysyä tässä koossa, kiitos.

Kaiken kaikkiaan meillä on siis ollut hyvin työntäyteinen viikko takana. Vaikka Muru onkin tehnyt hommat oikeastaan yksinoikeudella, me muut ollaan oltu hengessä mukana täysillä ja odotetaankin nyt lopullista valmistumista.

Kaapit ovat nyt ovia, listoja ja valaisimia vaille valmiit. Jes! Alkutilannetta voitte tarkastella tästä.

Uskoisin, että alkuviikosta viimeistään bloggaan teille meidän uudesta makkarista, tai siis "uudesta". Tuntuuhan se taas uudelta, vaikka muutos onkin suht pieni.

Sitä odotellessa vinkkaan sinulle uudesta (minulle uudesta) shoppaussaitista Campadresta, jossa myydään merkkituotteita kampanjahinnoilla. Kannattaa käydä kurkkimassa, sillä tarjoukset ovat aina vain muutaman päivän voimassa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥