maanantai 18. huhtikuuta 2011

Baileys-Ricotta juustokakku

 Lu Suomi lähestyi minua tuotenäytteiden ja yhteistyön merkeissä. Sain testattavakseni muutamia heidän herkkujaan ja kuinka sattuikaan: lupasin myös järjestää me&i kutsut, sekä partyliten esittelyn, joten missio oli valmis.
 Me naisista aikoinaan revitty sivu on houkutellut minua jo pitkään leipomaan superherkullisen kuuloista juustokakkua. Tuumasta toimeen!

 Pohjaan käytin näitä Lu klassisia digestivekeksejä, jos ihan tarkkoja ollaan, niin täysjyvää. Täytyyhän tästä kakusta nimittäin terveellinenkin saada.
Hyvällä omallatunnolla siis kuituja masuun.
Kuulemma ainoa lajiaan, tämä täysjyvä, joten suosittelen vaihtamaan perusdigestivet ehdottomasti tähän.
 Resepti sinänsä ei ollut monimutkainen, kakun teko kyllä kesti kauan.
Lähes kaksi tuntia uunissa ja sen jälkeinen vähintään 4 tunnin hyydytys palkitsee ehdottomasti tekijänsä.
 Tuotekassiin oli myös laitettu herkullista maraboun premium tummaa suklaata, joka sopi reseptiin mainiosti. Yhtään sokerisempi vaihtoehto ei saisikaan olla.
 ja hyvällä omallatunnolla.. :)
 Ja vaikka kakkuun tulee sekä alkoholia, että ricottajuustoa ( voi korvata myös kraft foodsin philadelphia tuorejuustolla), kakku tosiaan viettää aikaansa uunissa niin, että myös raskaanaolevat ja lapsoset voivat tätä syödä.
Reseptin lupaan laittaa myöhemmin!
Tässä kävi nimittäin niin, että rakas sukulaistätini otti ja nappasi lehtileikkeen itselleen kopiotavaksi ja lupasi sen kyllä postittaa takaisin.
Kakku sai ansaitsemansa mielettömät kehut.
Suosittelen!
ps. lehtileikekuvan voi klikata suuremmaksi ja siitä koittaa myös zoomata reseptiä itselleen. Varmasti on vaivan arvoista ;)

3 kommenttia:

  1. Kyllä se on hyvän näköinen ja varmasti makuinenkin. Täytyy pistää kokeiluun ja loistavasti ohje zoomautuu kuvasta.

    Harmi, etten päässyt käymään kutsuillasi...

    VastaaPoista
  2. Kakku oli hyvää! Pääsee kyllä leivonnaissuosikki ohjeeksi ;)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥