keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Villervalla

 Messuilla törmäsin myös uuteen tuttavuuteen, villervallan vaatteisiin. Materiaali tuntui laadukkaalta ja kuosit olivat mielettömän raikkaita ja värikkäitä. Ennenkaikkea kohtuuhintaiset.
Näitä meille!
 Nopsteri sai kokeiluun nyt farkut. Pehmoista materiaalia, pehmoisempaa, kuin perusdenim. Lähes puuvillamaisen pehmeää. Ohutta myös, toivottavasti kestää.
Voin kuvitella jo kesäillat näissä housuissa.
Viileät, mutta lämpimät.
 Onko teillä villervallaa?
Mitä pidät?
Jos haluat tutustua merkkiin, etkä pääse paikallisen jälleenmyyjän luokse, voit tutustua villervallan nettikauppaan.
Campadressa on muuten hunterit ja lacostet tarjouksessa!
Klikkaa tänne!

4 kommenttia:

 1. Minä ostin messuilta aika läjän Vilelrvallaa, kun oli huippuja tarjouksia. Meillä on ollut ennestäänkin joitain yksittäisiä kappaleita merkiltä ja tyytyväinen olen ollut.

  VastaaPoista
 2. Mä ihastuin myös värikkyyteen ja ostettiin viime kesänä Porvoosta yksi body. Harmi kyllä, se nukkaantui aika nopeasti. En ole sen jälkeen viitsinyt ostaa kyseistä merkkiä, mutta ehkä meillä oli vain huono yksilö...

  Positiivisia kommentteja odotellen, ehkä sitten minäkin uskaltaudun uudelleen ostoksille :)

  VastaaPoista
 3. jarna:

  onko teillä pysynyt nukattomina? värit ei ilmeisesti haalistu siis?

  Lare:

  kuosit on kyllä niin herkullisia, että noita tekisi mieli lisää! bodyt on toisaalta usein tosi kovassa käytössä, mietin juuri, että olikohan meillä yhtään minkään merkin bodya, joka olisi huippuhyvänä pysynyt.. name it bodyt olivat ainakin suuri pettymys! lörpähtivät ja napit irtosivat jne :/ harmi, etten silloin kokeillut me&i bodyja, koska niissä muut ainakin tuntuvat kestävän.

  VastaaPoista
 4. meillä ollut näitä paljon! mun suosikkeja. värit pysynyt hyvin vanhojen mallistojenkin vaatteissa,jotka ollu ensin siskolla ja nyt veljellä. Kesä-vaatettakin odottaa läjä!

  tilasin viimeksi suoraan ruotsista ja nopsaan tuli sieltäkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥