tiistai 17. toukokuuta 2011

Keep Calm And..


Tänään aamulla aloitin Hiit treenin.
Illalla olin jo vakaasti päättänyt, että nyt se alkaa, joten kello soi jo 5.30.
Ensimmäiset fiilikset ovat aika ristiriitaiset..
Ei se olekaan niin helppoa ja yksinkertaista, aliarvioin Hiit:in aivan täysin.
Oikeastaan ihan hirveää :)
Mutta arvatkaas, kuinka upea fiilis siitä jäi!
Pakkohan tätä on jatkaa..
*
Kuinka moni teistä tekee aamutreenejä ja minkälaisia?


4 kommenttia:

 1. Käyn aamuisin lenkillä, poljen kuntopyörää tai pelaan pleikkarilla zumba-peliä. Tavoite on tehdä jotain joka aamu ennen aamupalaa, mutta ainahan se ei lapsiperheessä ole mahdollista. Olo on treenin jälkeen todella energinen.

  VastaaPoista
 2. Aarre:

  Oi! Sinulla on kyllä monipuolinen repertuaari, mistä valita. Kuntopyörä tai tietenkin oma kuntosali (en ole siis mitenkään suuruudenhullu..) olisi ihan huippu ja aika minkä voisi käyttää siihen. Hiit on siitä hyvä, ettei se syö paljon aikaa.

  Ihannetilanne olisi kai sellainen amerikkalainen unelma, jossa kaunis nainen lenkkeilee aamulla ennen muun perheen ylösnousua. Sinulla on kyllä mahtava tavoite, josta kannattaa pitää kiinni.

  VastaaPoista
 3. Pikkasen kateellinen ;)
  Oi, kun saisin itsestäni noin paljon irti. Postissa tuli just eilen Zumba peli, sitä aion kävelylenkkien ohella tehdä. Juoksu on sellainen, mista olen aina haaveillut. Selkäni vain ei kestä sitä tärähdystä, joka juostessa tulee :( Kengissä vai juoksutekniikassa vika... en tiedä...

  VastaaPoista
 4. Mia -Willa Oliviasta:

  Myönnän, että on supervaikeaa motivoida itseään. Niin vaikeaa nousta aamulla tai siitä ihanalta sohvalta, mutta kyllä se onnistuu ja onnistuu varmasti sinultakin ♥

  Juoksu on mahtava laji, kengät toki vaikuttaa paljon ja juoksutekniikkakin. Pitäisikin joskus osallistua ihan kurssille :)

  Minulla huonot kengät aiheuttaa penikkataudin.. Toivottavasti saat selvitettyä, mikä kivun aiheuttaa ja pääset radalle!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥