torstai 9. kesäkuuta 2011

Turkinpippurimarengit

***
3 valkuaista
3 dl sokeria
1tl omenaviinietikkaa
1 dl turkinpippurirouhetta
***
Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.
Lisää puolet rouheesta.
Nostele tai pursota leivinpaperille,
koristele lopulla rouheella.
***
n. 75 c uunissa 2,5h
***
Nämä ovat omiaan aikuisten kutsuille,
parhaita nautittuna rutikuivan ja kuplivan
shampanjan kera!

5 kommenttia:

  1. Oih, täytynee hetinmiten viikonloppuna testata. Kuplivan kanssa:)

    VastaaPoista
  2. Helinä:

    suosittelen lämpimästi, heti kun maistoin niin tuli ensimmäisenä makuparina mieleen oikein kuiva kuohuva :) kerrohan sitten mitä tykkäsit?

    VastaaPoista
  3. Oi nams, kopsasin ohjeen koneelle. Kiitti!

    VastaaPoista
  4. Missäs kohtaa omenaviinietikka lisätään? Taidan kokeilla näitä tyttöjen iltana...

    VastaaPoista
  5. Minna J:

    lisää etikka kun vaahto on jo kovaa, mutta ei vielä valmista. Etikka sinänsä ei ole pakollinen, mutta koska nämä tehdään tavallisesta sokerista, eikä tomusta, se tuo tarvittavaa kuohkeutta marenkeihin.
    Isot marengit jäävät sisältä ihanan sitkeiksi, pienemmät kuivavat kokonaan.

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥