tiistai 23. elokuuta 2011

Raskauskuulumisia

En tiedä kiinnostaako teitä kulkea tätä matkaa mukana, mutta ajattelin silloin tällöin päivitellä myös näitä raskauskuulumisia.
Nyt on menossa jo kuudestoista raskausviikko, kääntymässä seitsemääntoista. Kertokaahan, mihin se aika katoaa? Ensimmäistä todella odotettiin, toinen tuli siinä sivussa ja tämän kolmannen kanssa olen jo pian puolivälissä. Uskomatonta!
Emme tiedä vielä, onko masussa tyttö vai poika. Sinänsä ihan sama, yksi kumpaakin merkkiä löytyy jo kotoa. Aiomme kuitenkin ottaa selvää asiasta, uteliaisuus voittaa.
Nostan hattua niille, jotka pystyvät hillitsemään itsensä ja saavat lopussa yllätyksen.

Vatsassa uiskentelee siis "tyyppi", näin häntä kutsun. Tyyppi on alkanut ilmoitella itsestään enemmänkin, kuin pelkästään satunnaisen yrjön vierailulla.
Tuntuu kuplia, on perhosia <3
Paino on ihan uusissa lukemissa, nousee tasaisen tappavaan tahtiin. Siksi epäilenkin tyttölasta. Tyyppi on muokannut esimerkiksi ihoni ja hiukseni ihan uuteen uskoon. Murrosikä on palannut, näppylöitä riittää ja hiukset valuvat pitkin päätä. Ripsenpidennykset tippuivat aikoijaan, liima ei pitänyt.
Väsyttää usein, mutta energiaa riittää aina kuuramaan joku paikka.
Missä on tahra, siellä olen myös minä. Tahra tekosyynä ei ole lainkaan välttämättömyys, rätti on kasvanut käteen kiinni. Toistaiseksi.
***
Kysykää jos haluatte tietää jotain enemmänkin ja jos joku haluaa postausta jostain vauvaan liittyvästä, voisin vaikka sellaisen toteuttaa.

Lähden nyt toipumaan kaksi tuntia sitten leikatusta viisurista. Kuola valuu ja kasvot on puuduksissa. Silmän puudutus on jo kadonnut. Hassu tunne.

11 kommenttia:

 1. ihana masu sulla jo!! Mua ainakin kiinnostaa tietää sun raskauskuulumisia!! On aina hauska lukea toisten kokemuksia raskaana olemisesta!!

  VastaaPoista
 2. EN muistanutkaan että sulla on vauvanodotus. Mielelläni näistä jutuista lukisin itsekkin, jatka vain raportoimista.
  Itsellä se on suht tuoreessa muistissa, niin kiva kuulla muidenkin fiiliksiä.

  VastaaPoista
 3. Ihana masu! Koska sulla on siis laskettuaika?

  VastaaPoista
 4. Kerro ihmeessä raskausjuttuja!

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla raskauskuulumisia, joten eikun kehiin vaan ;) Itsellä taitaa siis olla luku täynnä (kun siis 3 villiä poikaa pitää vauhtia yllä)

  VastaaPoista
 6. Lattenainen: kiitos ♥ joskus harmittaa, että en enempää kerännyt ylös kahdesta ensimmäisestä, olisi voinut vertailla.

  Outi-Hyypiön elämää: En minä täälläkään ole hirveästi sitä mainostanut. Vaikka blogi onkin aikamoista sillisalaattia, mutta ettei elämänmuutoksen jälkeen olisi pelkkää vauvaa ja raskautta :)

  Anonyymi: Kiitos! Laskettu aika on tällä hetkellä 10.2. Lääkärit ja kätilöt ovat muuttaneet aikaa jo muutaman kerran ja tämä on nyt kolmas LA. Tullee varmaan siinä tammi-helmikuussa. Riippuu aina kuka ultraa ja mistä lasketaan tuo aika, kun välistä vastaa isompaa ja välistä pienempää. Tää on tosi kameleontti tyyppi. Lisäksi alussa oli huolta, kun tyypillä oli reikä vatsassa ja suolet ulkona :(

  Mami ja Minna J: Kiva, että kiinnostaa ♥ Ja tosiaan jos kiinnostaa jokin erityinen juttu, niin kysykää vaan :)

  VastaaPoista
 7. Sievä vauvamaha jo sulla! Itse ainakin mielellään luen myös odotusjuttuja. Itsellä kun ne ajat ovat vielä tuoreessa muistissa. ;) Tsemppiä vain mahan kasvatteluun!

  VastaaPoista
 8. ompa aika mennyt nopsaan, juurihan plussasit :) kirjoittele vaan, näistä on ihana lukea!

  VastaaPoista
 9. Nirppu: Voi Kiitos! Nyt taidetaan olla niillä viikoilla, kun vatsa alkaa kasvaa silmissä. Toivotaan, että pysyy sievänä :)

  Ronja: Nimenomaan! Ei itsekään pysy mukana oikein edes viikoista saati sitten päivistä!

  VastaaPoista
 10. Ihanasti sulla jo näkyy =) Mä yritän alkaa pikkuhiljaa sulatella jääneitä 9 raskauskiloa... suklaan määräähän ei mitenkään voinut rajoittaa koko odotusaikana ;)
  Toivottavasti loppuodotus sujuu hyvin eikä tule enempiä huolenaiheita! Ja mäkin kyllä mielelläni luen odotusjuttuja, on ne niin kivoja seurailla..

  VastaaPoista
 11. Mullekkin vauva on alusta alkaen ollut "tyyppi" :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥