sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Vihdoin!

 Tällaista tästä nyt sitten tuli. Tummempaa, kuin aluksi suunniteltiin.
Tunnelmallista, jopa ehkä tyylikästä. Vähän vanhaa. Vähän uutta.
Jotain designia. Mun tuplakupla. Heräteostos, jota en kadu vieläkään.
 Maalin sävy löytyi tikkurilalta. Googlettelin tosiaan inspiskuvia tummasta sängystä, miten siitä saisi järkevän näköisen ja oikeastaan tosi monessa tumma sänky oli yhdistetty muuhunkin tummaan.
Mennään yhden seinän politiikalla. Yksi tumma seinä, loput vaaleita. Ikkunassa tällä hetkellä ruskea verho,
seinän kanssa samaa sävyä. Pitää mallata vielä valkoisia, päiväpeiton kanssa.
 Jalkopään seinää vasten nojaa tällä hetkellä se iso tumma peili. Sängyn toiselle puolelle tulee pinnis, kun sopiva löytyy. Valkoinen kai. Ei ainakaan kuultovalkoinen tai pyökki. Valkoinen tai tumma.
Muru haluaisi myös telkkarin tuonne vastapäiselle seinälle. Itse en ole niin varma asiasta.
Kun makkari olisi kiva pitää ihan makkarina, eikä viihdekeskuksena.
Toisaalta perusteli hyvin, että saisin imettäessä enemmän tekemistä.
Taulut on tehty itse. Tummiin kehyksiin kirppislötöjä. Kokonaisia lehtiä vuosikymmenten takaa. En ole raaskinut leikata vain kansia irti. Vähän paljashan tuo on vielä, mutta mitäs tykkäätte?

15 kommenttia:

 1. Tulipa hyvännäköistä! Tosi nautinnollisen ja rauhoittavan, tunnelmallisen näköinen makuuhuone! Telkusta sen verran, että meillä tuli pieni telkku makkariin seinälle muutama vuosi sitten. Se on aikas ihana. Sieltä voi katsella innoa ja ysiltä alkavia sarjoja kun ei jaksa könytä enää sohvalla... tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Hieno on kuten jo eilen livenä nähtynä sanoinkin. Tuplakuplakin sopii sinne hyvin. Paremmalta se näyttää kun meidän halpis Ikea. ;)

  VastaaPoista
 3. Noi lehdet on kivat tauluina, upea kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 4. Briolla on siisti ja kohtuuhintainen valkoisena ja tummana löytyvä pinnis (http://www.vaunuaitta.fi/brio-two-p-1202.html?cPath=10_605), jossa on säädettävä pohja ja laskettava laita. Se on riittävän tilava unissaan pyörivälle vauvallekin ja Ikean valkoisen pinnasuojan kanssa siitä tulisi sellainen simppeli kokonaisuus, joka varmasti istuisi tuohon teidän makuuhuoneen muuhun sisustukseen. :) Suosittelen!

  VastaaPoista
 5. JOnna: kiitos :) meillä on ollut telkkari makkarissa ja nyt ensimmäistä kertaa olen saanut sen sieltä pois. Tavallaan houkuttaa, toisaalta ei yhtään. Muru on katsellut sinne noin 32" seinään pultattavaa versiota, kuulostaa kauhean isolta! Siis makkarin telkkariksi..

  Kuningatarkuluttaja: Kiitos! Siitä seinän väristä tuli kyllä mahtava ja joka päivä tykkään siitä vaan enemmän. Vaikka alunperin sävyn nimi toi mieleen kumisaappaat :D
  ps. ikeassa ei ole mitään vikaa!

  VastaaPoista
 6. Pieni Lintu: kiitos! aikoinaan yritin kuvien perusteella valita yhteensopivat, koska silloin jo mietin ne tauluiksi. Kiva kuulla, että jonkin muunkin mielestä on onnistunut yhdistelmä.
  Taulujen kiinnitys sitten on asia ihan erikseen.. Allekirjoittanut naputti vasaralla ja mittaili ihan mittanauhan kanssa, vinoon meni :D yllätys...

  Keltaisen huvilan Rouva: kävinkin heti katselemassa tuota ehdottamaasi brioa. Muutenkin kyseisen merkin muotokieli puhuttelee kaikessa yksinkertaisuudessaan, aikaisemmin katsoin tätä vain valkoisena. Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana makkari! Mä palkkaan sut sisustamaan meillekin, sit joskus kun meillä on oikea, iso koti johon raaskii hankkia uutta. Ettäs tiedät varautua ;)

  VastaaPoista
 8. Vau! Tyylikästä, todellakin. Mullakin on ollu jo varmaan 10 vuotta kehyksissä yksi kokonainen kotiliesi vuodelta 1928, suvun mökiltä silloin niitä jaettiin jokaiselle. Sitä ei raaski kyllä leikata, uudempia kirppislöytöjä paremminkin :)

  VastaaPoista
 9. Eihän toki Ikeassa mitään vikaa ole, mutta kyllä design on aina designia. Kaikessa "tavallisuudessaankin". ;)

  VastaaPoista
 10. annukka:

  Kiitos! Minusta teillä on myös oikein onnistuneita ratkaisuja. Väreistä tykkään myös. Vaan mitäpä muuta voi odottaa ihmisiltä, joilla on taiteellista silmää. Luota vain itseesi <3

  Hannele:

  Kiitos :) Vanhoissa lehdissä on kyllä sitä jotain!

  VastaaPoista
 11. Kuningatarkuluttaja:

  Totta, design on aina designia :) Ikea on hyvä siinä vieressä.
  Terveisin nimimerkki: kaikki muut ikeaa :D

  VastaaPoista
 12. Siitähän tuli hieno. En muista yhtään enään mitä ns vinkkejä sinulle annoin taannoin mutta ethän sinä niitä olisi edes tarvinnut. Niin hienolta makuuhuone nyt vaikuttaa.

  Meidän makuuhuoneeseen matkasi viikonloppuna lipasto/hyllykkö, ihan vain kun en muualle keksinyt sille paikkaa. Mieheni sanoi heti että tuohan on hyvä tuossa ja arvasin mitä hän suunnitteli: televisiota, joka sopisi siihen mainiosti... Saas nähdä joudunko antamaan periksi!!!:)

  VastaaPoista
 13. Helinä:

  Kiitti :) Siinä ehdotuksessasi oli aika paljon tummaa ja sitten vähän myös romanttisuutta. Itseasiassa käytin sitäkin myös! Aina tarvitsee hieman ohjenuoria, tämähän on periaatteessa vain kopioitu :D

  Apua, telkkari :) Kerrohan mitä kävi!

  VastaaPoista
 14. Ei televisiota meidän makuuhuoneeseen. Vielä olen pitänyt puoleni... Toivottavasti myös onnistun siinä mahdollisimman pitkään. :)

  VastaaPoista
 15. Pinnasängyistä: Jos teillä ei vielä ole sellaista, niin Lastentarvike ja oliko nyt Hobbari vai Netanttila myy keskenään samaa sarjaa, jota löytyy useissa väreissä. Meillä on tummanruskea, tykkään kovin sävystä ja simppelyydestä. :)

  Oliskohan se tää: http://www.lastentarvike.fi/www-kuvat/tuotekuvat/05414-06_lim_full.jpg

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥