maanantai 21. marraskuuta 2011

I'coo

Tässä ne nyt on, pikkusiskon menopelit.
I'coo Peak 4 Air, värinä pinstripe.
Liikkuu kuin unelmat <3
Käytetään pehmeällä kopalla.

Käytännön kokemuksia?

4 kommenttia:

 1. meillä on i'coo pocco city (muistaakseni noi :-D) rattaat, kerran ei suostunu menee kasaan et piti vähän väkisin laittaa, ratasistuimen kaa saa vähän tapella et saa sen paikalle, jarru lukittuu välillä eikä sitä meinaa millään saada pois päältä ja melkein heti kun rattaat ostettiin yksi pyörä alko väpättää. Meille ei ainakaan hyvät rattaat tolta merkiltä tullu, toivottavasti sulla on parempi onni ! :-)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi:

  Harmi, että sinulla oli huonoja kokemuksia :( Toivotaan, että nämä pelittäisi paremmin.. Kasausta ei onneksi tarvitse miettiä, olkoon isona vaikka hamaan loppuun asti. Nämä on siis tarkoitettu ihan pelkkään ulko/uni/kauppa käyttöön ja erikseen tulis sitten gracon matkikset, jotka menee kaukalon kanssa yhteen.

  Istuin meillä onkin jo heti alusta asti käytössä tuon pehmeän kopan kanssa, eli sitä itse vaunuosaa ei otettu lainkaan :) Mutta apua! Jäi tuo jarru kauhistuttamaan..

  VastaaPoista
 3. Meillä nuo ja kyllä ihan unelmat! Nuita voi oikeasti lykkiä, kun meidän toisia rattaita emmaljungan scootereita pitää työntämällä työntää. Vaikka painoero nuissa on ihan huikea. Siis scooterit kevyempi. Scooterit piti tulla ykkösvaunuiksi kauppareissuille yms, mutta käyttämättömäks on oikeastaan jäänyt, niin paljon paremmat i'coot on. Menevät pieneen tilaa autossa yms. Veljelläni on nyt viisi vuotta vanhat i'coot ja mikään ei ole mennyt likki. Heillä siis vanha malli. Me haluttiin kanssa i'coot juuri laadun takia. Nyt vuoden käytön jälkeen voin suositella ihan kaikille. Myyjä sanoi vielä, että todella laadukas runko, myös teknisesti.

  VastaaPoista
 4. Meillä ei ole jarrut temppuileet, eikä myöskään veljeni vaunuissa. Niin ja piti vielä kertoa yksi juttu. Kysyimme myyjältä vielä i'coo pii rattaista ja myyjä sanoi, että jos haluatte laatua, niin ehdottomasti peak. Peak on ainoa i'coon ratas, joka on oikeasti älyttömän laadukas. Muissa malleissa ei olla onnistuttu tekemään niin laadukkaita ja niissä saattaa mennä osia rikki ja teppuilla osat. Joten päädyimme peak 4 air vaunuihin.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥